A női orgazmus miképpen segíti elő a fogamzást?
Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 01:22
1/7 anonim válasza:
Hát úgy, hogy aki nem elégíti ki a nőjét, azt előbb-utóbb faképnél hagyják, úgy meg nehezen ejt teherbe bárkit is :D Egyébként a hüvelyi összehúzódások segítenek feljebb juttatni a srácokat a méh felé.
2/7 anonim válasza:
Az orgazmus spontán ovulációt is kivalthat.
3/7 anonim válasza:
Pontosan, segíti a tüszőrepedést. Persze ehhez megfelelő méretű tüsző is kell.
4/7 anonim válasza:
Évente 2szer ha van orgazmusom, de már a harmadik baba jön.Nálunk nem befolyásol semmit.
5/7 anonim válasza:
hát ha évente 2-szer van orgazmusod én elmennék egy pszichologushoz, nekem hetente van 2-szer.Most nem bántásbol de ennek tutira pszichologiai oka van vagy nem jó a férjed az ágyban
6/7 anonim válasza:
Nem befolyásolja csak segíti...
Viszont borzasztó lehet évi két orgazmussal élni.. :(
Remélem legalább maszturbálsz! ;)
7/7 anonim válasza:
4-es vagyok
Orvosnál is voltam vele, de a problémát nem talált.Azt sem hiszem hogy a párom volna az ágyban, mert ez előtte is így volt, nem csak vele.
6-os !Nem egyátalán nem szoktam magamhoz nyúlni :)
De én ilyen vagyok, attól szeretek együtt lenni a férjemmel, csak az orgazmusom nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!