Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szex után mikor mutat...

A szex után mikor mutat biztosat a teszt?

Figyelt kérdés

17 nappal vagyok a szex után,és az x epil teszt negatívat muat.biztos lehetek benne,hogy ez már így is marad? meg kéne jönnie már a menstruációmnak..nem szeretnénk még babát,és 2 hete ezen görcsölök és agyalok,alig bírok aludni,meg enni miatta..okozhatja ez is a késést?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 11. 14:40
 1/4 anonim ***** válasza:

A peteérés a várható menses előtt kb. 14 nappal történik, ilyenkor kb. 24 óráig termékenyíthető meg a petesejt. Leegyszerűsítve: ha 1.-jén volt peteérésed (és ekörül voltatok együtt), 14.-ére várható menses, és 14.-e körül már jelez a teszt, vagyis az elmaradás után, esetleg már előtte 1-2 nappal. Nem tudom, védekeztetek-e, mert ha igen, akkor teljesen fölösleges pánikolni, ha nem, akkor én is be lennék tojva a helyedben, hiszen ha védekezés nélkül szexeltetek, akkor nem jelent semmi biztosat a teszt. Általában a negatív az negatív, de vannak kivételek. A védekezéssel erősen csökken ennek a valószínűsége.

De a stressz okozhat késést.

2016. máj. 11. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:

1 hogyan vedekeztetek ?

2 ha ennyire nem akartok írass gyógyszert

3 aktus után 10-14 nap mire létrejön a terhesseg es azután par nappal mar a teszt is kimutatja

Lehet , sőt biztos ,hogy pont azért kesik mert stresszelsz, ha tovább stresszelsz nehezen fog meg jönni :)

2016. máj. 11. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Azonnal !!! Rogvesd tesztelt tuti terhes vagy
2016. máj. 11. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Tessék Kedves Utolsó?! :)
2016. máj. 11. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!