Megnéznétek nekem? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A ciklusom 9.ik napjától csinálok ovutesztet, ma vagyok a 13. napon,de nem hogy erősödnének meg halványabbak. Ez normális??? Legutobb 29 napra jött meg a mensim azelőtt 28,de volt már hogy 32 napra. A 10. ciklusnapon már majdnem olyan erős volt mind a 2 csík,most miért halványul szerintetek? Vagy előfordulhat hogy még ingadozik az lh szint,s majd ezután lesz magasabb? [link] 2016. máj. 9. 20:43
1/6 anonim válasza:
Sajnos azt nem tudom miért van ez, de én ugyan így jártam. Nekem is inkább halványodik. Én mérem a hőt is úgyhogy biztosra tudom hogy nekem nem volt még ovu.
Kíváncsian várom mások válaszát hátha van ki tudja hogy mitől van ez.
2/6 A kérdező kommentje:
Èn is mèrem a hőmet, aszerint nekem sem volt mèg ovum,de fèlek nem is lesz vagy nem èrtem ezeket a teszteket. Èn is várom a válaszokat,hátha valakinek van tapasztalata ès tudja mièrt van.
2016. máj. 9. 21:37
3/6 anonim válasza:
Meg siman lehet, nincs meg keson. Nekem pl 27 napos a ciklusom es altalaban 15. napon pozitiv az ovulacios tesztem.
Ingadozas elofordulhat elotte is, utana is (volt, hogy hasznaltam az ovutesztet jostesztkent es mensi elotti napokban erosodott a 2. csik, majd halvanyodott ismet).
De amikor tenyleg ovulalok, akkor egyertelmuen pozitiv szokott lenni az ovuteszt egy, vagy neha ket napig.
Folytasd tovabb.
4/6 anonim válasza:
Szia. Nekem mostanaban folyamatosan 6.napon van pem. Az orvos ajanlotta hogy mensi masodik napjatol figyeljem az ovu tesztet. Igaza volt. Nagyon koran van pem. Volt hogy ciklus 5.napjan mar meg volt. Es 26 naposak a ciklusaim. Most meg a 15.napra tolodott. Neked ahogy elnezem mintha mar meg tortent volna az ovud ahogy elhalvanyodott a teszt nekem ezt mutatja. Hod hogy alakul?
5/6 A kérdező kommentje:
A hőm tegnap s tegnapelőtt lement 36,4 ről 36,2 re,ma felment 36,3-ra. Szerintem ez nem nagy ingadozás hogy az ovut igazolja. Vagy igen?
2016. máj. 10. 19:57
6/6 anonim válasza:
Na hogy alakult a hónapod? 1 válaszoló vagyok, nekem soká a 21 cn-on lett pozi az ovu teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!