Normális folyás ez ovuláció idején? Elég kínos!
Elég undi lesz a fogalmazás ezért ne haragudjatok. 4 napja (ciklusom felénél) elmentem mosdóba és áttetsző nyúlós folyás "lógott" ki a hüvelyemből. Megilyedtem nagyon. Semmi fájdalom, se viszketés, se kellemetlen szag! Aznap végig folyásom volt, ami áttetsző és nyúlós volt, gondoltam is, hogy ovuláció,csak mikor a mosdóba (hasprés után) láttam, hogy szó szerint lóg nagyon megijedtem. Ez normális folyásnap minősül ovuláció idején?
Mi mindent megtettünk a babáért :)
Nagyon is örülhetsz ennek mert ez a valadek szükséges ahhoz h a sprermak épségben jussanak el a célhoz
Ez szállítja őket :)
Ne aggodj, nincs ebben kinos! :)
Gyakorlatilag ugyanazt lattad, amit a wc papiron szoktal es az ujjaid koze veszel, hogy szethuzd? Magyaran tojasfeherjes folyast csak eppen beloled logott ki? Ha igen, akkor nincs baj, sima ovus folyas! :)
Igen pontosan így volt!! Nem az kínos hanem ahogy fogalmaztam, hogy lógott!
De igazából előtte 2 nappal és aznap is együtt voltunk. Elutaztunk (300 km.re ismeretlen új helyre) teljes lazulás, wellnes,és csak romantika! :)
Ki tudja, lehet meglesz a gyümölcse is! :)
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!