Folyásom olyan mint a víz és néha testápoló szerű de inkább víz és elég sok amugy még van egy hetem a mensiig lehet ez babó?
inkább pete érés.
mert a peteérés alatt a petefészek körül nyálka alakul ki és az ovuláció elött egy anyag keletkezik ami feloldja ezt a nyákot és közvetlen az ovuláció elött szinte vizes olajos folyás lesz. az ovuláció napján meg semmi. aztán a következö folyás már a mensi elött lesz. ha beágyazódik akkor elvileg elég kevés folyás lesz.
Minden embernél más. Volt aki azt tapasztalta hogy fehér krémes volt a folyása és baba lett, nekem az volt a tapasztalatom és amit furcsáltam is akkor amikor nem tudtam hogy baba hogy a menzi előtti napokban száraz voltam. Max 1-2 csepp folyás volt, de leginkább semmi. Én úgy gondolom hogy erre nem érdemes alapozni mert bármi befolyásolhatja, akár egy enyhe felfázás, vagy egy pici fertőzés is, vagy pusztán a szervezet hisz nem mindíg "működik" ugyanúgy. Szorítok
Szintén egy babára váró(vágyó)
Előző vagyok. Azért írtam hogy babára váró mert az előző sajna elment. :(
A legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!