A ciklus 9-10. napján lehetett peteérésem?
Figyelt kérdés
Egyébként 28-30 napos ciklusaim vannak, nem mértem a hőmet (még), nem csinálok teszteket, csak olyan fura.
Pont olyan érzésem van, mint a peteérés alatt, kis szurkálások a petefészeknél, enyhe hasi görcsök, vizes folyás, magas libidó.
Elvileg csak a jövő héten kéne lennie, általában inkább a ciklus felén túl van peteérésem.
Lehetséges, hogy most volt peteérésem? Ilyen korán?
Volt így valaki?
2016. máj. 8. 17:41
2/4 anonim válasza:
Általában 12-16 dik napon van de csúszhat vagy előre tolódhat :)
3/4 anonim válasza:
Nekem 28-29 napos volt a ciklusom terhesség előtt és 10. vagy 11. ciklusnapon volt pém. (9. ciklusnapon rengeteg nyákom volt és el is lőttem egy ovutesztet, pozitív volt) Azt viszont nem tudom hány napos ciklus lett volna, mert már nem jott meg. :)
4/4 anonim válasza:
Nekem is ebben a ciklusban pont a 9. napon volt (amúgy 28-29 napos ciklusaim vannak). Biztosan tudom, mert hőmérőzök, és az ovu teszt full pozitív lett. Néha előfordul, hogy nem középidőben reped a tüsző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!