Kismamák, anyukák! Mikor (hanyadik héten) tudtátok meg, hogy babát vártok? Milyen tünetei voltak?
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat! :)
nekem múlt héten (5.-én) evés után hányingerem lett, émelyegtem, fájt a fejem -ez egész délután kitartott. :/ Másnap szintén evés utáni émelygés és fejfájás következett... Néha érzem napközben, hogy oldalt szúrkál,és éjjelent többete alszom mint ezelőtt. Persze ez még mind nem bizonyítja, hogy babát várok, de nem voltak még ilyen tüneteim.. bár még csak a 2.-3. hétben lehetek, ha tényleg várandós vagyok..
8 ás nagyon is van köze a pszihologiahoz
Vannak akiknél tényleg vannak tünetek de hidd el vannak akik komolyan be képzelik maguknak :)
Jaj hagyjuk mar! Nyilvan rosszul akar lenni valaki magatol ezert bekepzeli! Kicsit olvass mar utana! Ezt nem a pszichologia okozza,hanem a megnovekedett hcg hormon!
Aki nagyon akar gyereket es nem akar osszejonni,az produkalhat kepzelt tuneteket! De akinek mar pozitiv a tesztje minek kepzelodjon?
Szerintem mindenki orul neki,ha nincs semmi baja!
En pl ma olyan tompa,de megis elviselhetetlenul kellemetlen hanyingerrel keltem... Most akkor pszichologiazok es bekepzelem? Pedig pont nincs kedvem hozza,mert el kell latni a csaladom,van masik gyerekem is akirol gondoskodnom kell. Meg csak nem is figyelek oda ra,mert csinalom a dolgom,megis sokszor meg kell allnom,mert elkap a rosszullet!
Van akinel jelentkezik rosszullet,van akinel nem! Lehet van olyan akinel kozre jatszik a pszichologia,de az inkabb azoknal,akik mar nagyon regota vagynak a babara!
Mint mondtam,nekem az elso ugy jott ossze,hogy elvileg nem eshettem teherbe! Szoval egyaltalan nem volt tervezett! Megis mar rosszul voltam. Pozitiv teszt elott is! Azert csinaltam a biztonsag kendveert egyet,es egyertelmu pozitiv lett! Akkor,hogy jon ide a pszichologia? Nem is lehettem volna terhes,nemhogy ilyesmiket kepzelodjek....!
Kerdezz ra inkabb egy orvostol,mielott lepontozol!
Nem mellesleg Czeizel dr. Ur is ezt mondta! Pedig ot szerintem senkinek nem kell bemutatni! A vilag legjobb orvosa volt a temaban! Egyszer bement hozza egy anyuka,hogy mit lehetne mar kezdeni a rosszullettel,mert mar elviselhetetlen szamara! Erre a Czeizel Endre azt valaszolta,hogy o asszonyom az nagyon jo! Minel intenzivebb a rosszullet,annal egeszsegesebb a kisbaba es annal jobban ragaszkodik ahhoz,hogy megmaradjon!
Ezek szerint akkor a kedves Czeizel Endre is hulye volt? Akit nem mellesleg a vilag osszes pontjan elismertek? Ismet mondom,semmi koze a pszichologiahoz! Akinel igen,azt pszichologiai esetnek nevezzuk...!
14 valóban igazad van
Nem kell utána olvasnom de hidd el vannak akik komolyan be beszélik maguknak :)
Valóban nagyon nem jól foglalkoztam
Elnézést kerek ezért :) természetesen nem kismamákra gondolok itt , ha en azokra akik TÉNYLEGESEN beképzelik maguknak es nincs terhesseg vagy még nincs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!