Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy a ciklus.hu...

Lehetséges, hogy a ciklus.hu téved?

Figyelt kérdés
Ciklus.hu szerint 10-énlesz peteérésem, de egy másik program alapján ("advanced woman calendar") pedig 5-én volt... Nem tudok kiigazodni. Hőgörbém nincs, viszont nagyon kislányt szeretnénk. Tudnátok segíteni? Mennyire megbízható a ciklus.hu?

2016. máj. 7. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát, én az alapján követtem, hogy kb mikor kell védekeznünk, és most egy éves a fiam. Szóval pont semennyire sem megbízható.

Azt nem értem, hogy jön ide, hogy kislányt szeretnél.

2016. máj. 7. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1-es. Ha nem akarsz gyereket, MINDIG védekezni kell..
2016. máj. 7. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez ennél bonyolultabb volt a mi esetünkben, nem mintha bármi közöd lenne hozzá. Akartunk gyereket, úgy voltunk vele, hogy ha jön, hát jöjjön. Úgy voltunk vele, hogy ha összejön, akkor jó, legalább megússzuk azt a görcsölést, amin itt sokan keresztülmennek.
2016. máj. 7. 15:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy a peteérés előtti 2-3. napot ajánlják együttlétekre, ha valaki kislányt szeretne. Emiatt érdekel, hogy vajon melyik program a megbízhatóbb. Köszönöm a választ! Azért a többiek is írhatnak még. :)
2016. máj. 7. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs hőgörbéd, akkor mégis mi alapján számolna az egyik vagy a másik pontosan? Előző mensi első napja és az átlag ciklushossz alapján számol mindegyik. Mást nem tud tenni. Ergó ezek programok és nem a te tested. A hőgörbéből lehetne következtetni, de enélkül ez nem más, mint tipp.
2016. máj. 7. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!