Nincs pecsetelo verzes akkor nincs terhesseg beagyazodas? 8 nap van menszesz ig
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 10:59
1/10 anonim válasza:
Nekem egyszer sem volt és két gyermekem van :)))
2/10 anonim válasza:
Nem mindenkinél van pecsételő vérzés, nálam sem volt és a 28. hétben vagyok Levente babával ☺
3/10 A kérdező kommentje:
Gratulalok:)
2016. máj. 7. 11:08
6/10 anonim válasza:
Egyszer volt (valószínűleg alacsony progeszteron miatt, és nem beàgyazódàsos vérzés), egyszer meg semmi. 2 fiam van.
7/10 anonim válasza:
Az a ritka, ha van pecsételő vérzés beágyazódáskor.
Normális esetben "észre sem veszed" hogy teherbe estél, csak a kimaradt menzeszből.
Egyébként nekem sem volt. Sőt tüneteim sem, és végig semmi ami terhességre utal. Kizárólag a növekedő has (kb félidőtől).
8/10 anonim válasza:
Én semmit sem tapasztaltam, csak egyszerűen nem jött meg.
9/10 anonim válasza:
Nekem sem volt vérzés, de erősz szúrásokat éreztem ott ahova beszészkel az én Levim. Ő már 2 múlt :)
Viszont ha 8 napod van még, akkor még csak kb most kezdődne a beágyazódás...
10/10 anonim válasza:
Ritkább a pecsételő vérzés, mint amikor nincs semmi. Nekem 5 gyerekem van, de nem volt semmi ilyen. Igaz, a beágyazódás kb. most esedékes, lehet néhány nap csúszás is, a megtermékenyüléssel, és akkor meg lehet, hogy 1-2 nappal később van. A tüneteket is kb. 3 hét múlva kezded el igazából érezni. Ez még annyira korai időszak, hogy bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!