Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6napja késik a menstruációm...

6napja késik a menstruációm utoljára ápr 2voltam és 8-án voltunk együtt a párommal lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
22-èn voltam nőgyógyásznál megvizsgált plusz belső ultrahang (gombás fertőzèsem van) a kèrdèsem hogy lehetsèges hogy meg nem.mutatta volna ki az ultrahang a terhesseget vagy az orvos kelett volna lássa?
2016. máj. 6. 12:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az orvos nem hogy nem láthatta de ötödik /hatodik hétig ki sem tudja tapintani

Vegyél egy tesztet az majd biztosat mutat ennyi késes után

De lehet h a fertőzésed bekavar vagy cisztat van

2016. máj. 6. 13:19
 12/22 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kèrtem hanem èrtelmes válaszokat de ahogy látom nehèz dolog hát ez van akinek gondja van a kèrdèssel ne válaszoljon ennyire egyszerű
2016. máj. 6. 13:20
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor már egyértelmű pozitívat mutatott a teszt. 5 hetesen mentem dokihoz, szépen látszott az ultrahangon :)
2016. máj. 6. 13:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Bocsi , valami rosszat írtam ?? Segíteni szerettem volna,abszolút nem kioktatni akartalak , ezt kicsit végére értetted ha rám gondoltál .. En vagyok ezen az oldalon az első kommentelő :)
2016. máj. 6. 13:47
 15/22 A kérdező kommentje:
15: ès az hol fáj neked? 😂 amint írtam már nem vagyok kivancsi az ilyen valaszokra ha valami nem tetszik lehet tovabb haladni. A többieknek koszonom a valaszokat
2016. máj. 6. 14:10
 16/22 anonim ***** válasza:
De most mit csináljunk, ha egyszer az a közvélemény, hogy te is csak a lábadat tudod széttenni, semmi máshoz nincs eszed??? Nem kell ezen megsértődni, inkább javíts rajta. Képzeld, az interneten nemcsak a facebook jön be, hanem a google is, ami különböző keresőszavakra kidob olyan oldalt, ahol kapsz választ erre a kérdésre, amire már egy nyolcadikos is tudja a választ.
2016. máj. 6. 14:26
 17/22 anonim ***** válasza:

15? Az a te kommented

Így nem tudjuk kire gondoltál :) elnézted a komment számokat

2016. máj. 6. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam a 15-ös, csak töröltette a kommentem. Azt írtam, hogy annyi esze van, mint egy marék szilva lekvárnak.
2016. máj. 6. 14:38
 19/22 anonim ***** válasza:
:D
2016. máj. 6. 14:41
 20/22 anonim ***** válasza:
70%

Hogy mindig a tudatlanok önérzeteskednek a legjobban!

Igen,b+, ha kijártad volna az általánost,vagy legalább figyeltél volna biológia órán, most tudnád a választ magadtól is és nem kéne a "kioktatást" olvasgatnod!

Qrva nehéz ám,mikor kb.te vagy a mai napon a sokadik,aki alavető biológiai hiányosságokkal rendelkezik,de gyerekgyártás technikai részével érdekes módon nincs gondja!

Vagy várj kezdjük az elején! Jó helyre dugta a pasid a fütyköst???

2016. máj. 6. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!