Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció utáni 5. napon...

Menstruáció utáni 5. napon elszakadt az óvszer, de pont kivette a barátom amikor elment. Kéne aggódnom?

Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 21:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mivan??? A ciklus onnan kezdődik h vége a menzesz

Ezt most komolyan így gondolod vagy poénkodsz??? Ezt mindenki tudja ne mar

Makó régen en sem tudtam de aztán elmagyarázta az orvosom

A ciklus akkor fejeződik be amikor a menzesz ....

De ezek szerint nem csak az orvosom hanem mind a két alkalmazás téved a telefonomon ami onnan kezdi a ciklus napom számolni h vége a menesznek ...

2016. máj. 6. 09:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Menzesz után két héttel van a termékeny időszak csak h meg világosabb legyen
2016. máj. 6. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
59%-os Te nagyon buta vagy. A menstruáció első napján van a ciklus első napja. Peteérés pedig a 14. nap körül.
2016. máj. 6. 09:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen a 12-15 nap korul.

De rosszul tudod nem ugy kell szamolni....

2016. máj. 6. 10:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Vagy az a masik variacio h a dokim magyarazta rosszul....
2016. máj. 6. 10:15
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Vagy te nem figyeltél rendesen. Jóég...
2016. máj. 6. 10:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom nekem mindig vinnem kell a kis fizetem amibe jegyzetelek mikor mi volt hanyadik napon stb es soha nem szólt pedig azt is felkel írnom hanyadik nap stb feltűnt volna neki h rosszul számolom... Szóval passz ha tényleg rosszul tudom akkor elnézést de neked azért illem óra nem ártana , azt elnézve ahogy az úgymond tudatlanok az kezelés az szánalomra méltó ...;)
2016. máj. 6. 11:43
 18/19 anonim ***** válasza:
A ciklus első napja a vérzés első napja. Tehát a kérdezővel a 10. napon történt a baleset. Lányok, ne veszekedjetek, hanem nézzetek utána :)
2016. máj. 6. 14:04
 19/19 anonim ***** válasza:
:)
2016. máj. 6. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!