Mommy22 kérdése:
Mikor jelentkeznek a hányinger és émelygés ha valaki teherbe esett?
Figyelt kérdés
Hány hét után jönnek elő ezek a tünetek... segitstek kérlek.2016. máj. 4. 19:26
1/11 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem voltak ilyen tüneteim a terhesség alatt. Szóval nem törvényszerű.
2/11 anonim válasza:
Ez teljesen egyéni, nekem az elsőnél 6. hét körül, másodiknál nem volt.
4/11 anonim válasza:
Nàlam màr a mensid kimaradàsakor volt esti émelygés, majd pàr hét utàn reggeli émelygés is lett és pàr hét múlva jött a folytonos rosszullét, hànyàs, hànyinger majd a 4. hónap utàn elmúlt. Sajnos nekem a csalàdban is ilyen roszullevős volt mindenki.
5/11 anonim válasza:
Nekem első terhességemnél kb 5 hetesen kezdődött és 12 hetesen múlt el. Másodiknál már a kimaradt mensi idején elkezdődött és eltartott egészen a 17. hétig. Nálam egésznapos émelygés volt a jellemző, ami délutánra, estére erősödött. Nagyon kellemetlen volt, hányásokkal tarkítva.
6/11 anonim válasza:
Nekem most nagyon korán kezdődött, még a havim sem késett és már volt hányinger.
7/11 anonim válasza:
Nekem volt így is meg úgy is.
Volt, amikor már a nem várt előtt émelyegtem (azért is teszteltem, mert az az érzés össze nem hasonlítható semmivel).
A mostani terhességemnél csak 6 hetesen jött elő, és egyelőre a 11-en bőszen tart.
A legtovább nekem eddig a 18. hét volt, de sajnos olyan ismerősöm is van, akinek szülésig tartott... :(
És ott vannak a mázlisták, akiknek nincs.
8/11 anonim válasza:
Se émelygés, se hányinger nem jelentkezett a terhességem során.
9/11 anonim válasza:
Az elsonel nagyjabol 8hetesen,de kegyetlenul! Meg a nyalat is kihanytam amit lenyeltem... Mensi elott 3nappal mar pozitiv lett a teszt
Most a masodiknal a szamitott mensi elott 3nappal szinten pozitiv lett es mar aznap elkezdtem rosszul lenni,hogy nem jott meg...
10/11 anonim válasza:
Nekem napra pontosan akkor, mikor betöltöttem a 6. hetet. Egész napos volt, a 8. héten "tetőzött", a 10. hét körül jobb lett, és a 12. hétre teljesen megszűnt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!