Előre megállapítható hogy ebben a hónapban érik e petesejtem?
Sziasztok!
A kérdés az lenne, hogy nincs peteérésem, csak clostylbegittel. Szedtem is az elmúlt 3 hónapban. Az első hónapban sikerült is de el is vetéltem a 6.héten. utána még volt 2 stimulált hónap amikor szépen volt is peteérésem.
Sajnos nem lettem ismét állapotos. Az orvos azt mondta, hogy úgy se adhat most már gyógyszert így várnunk kell 3 hónapot és utána menjek ismét vissza hozzá. A doki mondta hogy a clostytól 1-2 hónapig elviekben lehet még peteérésem. A kérdésem ide irányulna, hogy mi alapján határoljam be a termékeny időszakomat. melyik módszer a legjobb? Lh teszt?--régen semmit nem mutatott nekem szerintetek most jó lehet?
Hőmérőzés?-az csak utólagos én úgy tudom, hogy csak utána állapítható meg a hőből volt e peteérés.
De javítsatok ki ha nem jól tudom. Szerintetek?
Bocsánat hogy hosszúra sikerült...
Szia
Ovuteszt es homerozes egyutt a legjobb.
Ha egyik nem segit akkor megnezheted mit mutat a masik. Megbizhato praktikak.
Drukkolok.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Akkor veszek ma ovu tesztet a dm-ben rossmanban kaphatók ugyan olyan jók?
Elore semmivel sem lehet megallapitani.
Ultrahangos kovetes az egyik modszer, akkor a tuszo meretet nezik, hogy novekedik-e, illetve repedes utan latszik, hogy megtelt verrel a helye, alakul a sargatest.
Otthoni kovetesre az ovuteszt sejteti elore a peteerest, de olyan is van, hogy hiaba ugrik meg az lh hormon, megsem reped meg a tuszo. A hogorbebol lehet latni, hogy megrepedt. (A sargatest termelt-e progit, ami emeli a hot.)
Ha biztosra akarsz menni, akkor a kettot egyutt csinald, de ami a legfontosabb: eljetek hazaseletet rendszeresen, ha jol esik, mert akkor mindegy, hogy mikor jon az ovu, elobb-utobb biztosan eltalaljatok a jo napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!