Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előre megállapítható hogy...

Előre megállapítható hogy ebben a hónapban érik e petesejtem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés az lenne, hogy nincs peteérésem, csak clostylbegittel. Szedtem is az elmúlt 3 hónapban. Az első hónapban sikerült is de el is vetéltem a 6.héten. utána még volt 2 stimulált hónap amikor szépen volt is peteérésem.

Sajnos nem lettem ismét állapotos. Az orvos azt mondta, hogy úgy se adhat most már gyógyszert így várnunk kell 3 hónapot és utána menjek ismét vissza hozzá. A doki mondta hogy a clostytól 1-2 hónapig elviekben lehet még peteérésem. A kérdésem ide irányulna, hogy mi alapján határoljam be a termékeny időszakomat. melyik módszer a legjobb? Lh teszt?--régen semmit nem mutatott nekem szerintetek most jó lehet?

Hőmérőzés?-az csak utólagos én úgy tudom, hogy csak utána állapítható meg a hőből volt e peteérés.

De javítsatok ki ha nem jól tudom. Szerintetek?

Bocsánat hogy hosszúra sikerült...

2016. máj. 3. 11:06
 1/9 A kérdező kommentje:
orvoshoz 3 hónap múlva kell vissza mennem ha addig nem sikerül. így az ultrahang nem jön szóba sajnos nála.
2016. máj. 3. 11:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ovuteszt es homerozes egyutt a legjobb.

Ha egyik nem segit akkor megnezheted mit mutat a masik. Megbizhato praktikak.

Drukkolok.

2016. máj. 3. 11:10
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Én egy hónapig szedtem clostit. Volt ovum és lett egy kémiai terhességem, időre megjött. Következő hónapban ovuteszttel sikerült is a baba, már 24. hétben vagyunk. Szerintem te is próbáld ki az ovutesztet a vateráról lehet nagyon olcsón rendelni.
2016. máj. 3. 11:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

Akkor veszek ma ovu tesztet a dm-ben rossmanban kaphatók ugyan olyan jók?

2016. máj. 3. 11:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Elore semmivel sem lehet megallapitani.

Ultrahangos kovetes az egyik modszer, akkor a tuszo meretet nezik, hogy novekedik-e, illetve repedes utan latszik, hogy megtelt verrel a helye, alakul a sargatest.

Otthoni kovetesre az ovuteszt sejteti elore a peteerest, de olyan is van, hogy hiaba ugrik meg az lh hormon, megsem reped meg a tuszo. A hogorbebol lehet latni, hogy megrepedt. (A sargatest termelt-e progit, ami emeli a hot.)

Ha biztosra akarsz menni, akkor a kettot egyutt csinald, de ami a legfontosabb: eljetek hazaseletet rendszeresen, ha jol esik, mert akkor mindegy, hogy mikor jon az ovu, elobb-utobb biztosan eltalaljatok a jo napot.

2016. máj. 3. 11:32
 6/9 anonim ***** válasza:
A rossmann-os dm-es ovutesztet nem próbáltam, mert nagyon drága. De a vaterásak jók és olcsók, hamar ki is szállítja.
2016. máj. 3. 11:36
 7/9 anonim ***** válasza:
En fastestrol rendelek ott is olcso es gyorsan kiviszik!:)
2016. máj. 3. 11:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat még egyszer... :) akkor veszek ovu tesztet. Természetesen házas életet élünk, csak felcsillant a remény 3 hónapja így 6 év és rengeteg félre kezelés után. Szeretnék megadni minden esélyt ebben a hónapban is. :) Remélhetőleg az jó jel, hogy fáj mindkét oldalon a petefészkemnél
2016. máj. 3. 13:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen jo jel.:) homerozz is nekem Abbol rengeteg segitseget adtak az orvosok.
2016. máj. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!