Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9. dpo, UH adatok már utalnána...

9. dpo, UH adatok már utalnának babára? Valaki kielemezni?

Figyelt kérdés
Más okból ugyan, de a doki ma nézett hüvelyi UH-t. Azt mondta, nem lát terhességre utaló jelet. Habár csak múlt héten volt az ovum, szóval 9, max 10 napja. Látnia kellett volna, ha van beágyazódásra utaló jel? HCG eredményem 2,2 lett sajna... Gondolom már ez kizárná a dolgot. A bal oldali petefészkem meg van nagyobbodva, benne egy "20x9 mm-es, kissé szabálytalan alakú, folyadék denzitású echoárnyék látható, mely kialakuló sárgatestnek megfelel." Kialakuló sárgatestnek? Annak már nem kellett volna még múlt héten kialakulnia, ha legalább 9. napja volt az ovum. Nem értem! Méhnyálkahártya 9 mm.
2016. ápr. 27. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
A nyálkahártya vastagságot kissè kevèsnek találom de nem mindenki egyforma,szerintem még bármi lehet.Drukolok
2016. ápr. 27. 14:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Most először írok ilyet, nem is tudom mi van velem, de KÖSZÖNÖM! :D
2016. ápr. 27. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:

A luteális cysta megjelenése elég eltérő, még kialakulóban simán lehet.

A nyh nekem is kevésnek tűnne, ha a kisfiam anno nem 6 mm-es nyálkahártyába ágyazódott volna be :D így ez nem kizáró ok. a hcg az viszont nem túl bíztató :(

2016. ápr. 27. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!