Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tüszőrepesztő injekció után...

Tüszőrepesztő injekció után mennyi ideig szúrkálhat a petefészek környéke?

Figyelt kérdés
Múlt pénteken kaptam a tüszőrepesztőt, elvileg vasárnap hajnalban repedt. Vasárnap este mikor együtt voltunk a férjemmel erősen nyilalgatott a bal petefészkem és azóta is minden nap picit mindkettőt érzem. Ez az injekciótól lehet? Lányok, aki már kapott ilyet, mit tapasztaltatok? Sikerült is ilyen injekcióval a baba?
2010. ápr. 7. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mostanában kaptam a második ilyen kezelést és most sem sikerült. Nekem is szurkált a petefészkem de nekem előtte is voltak ilyenek.
2010. ápr. 7. 15:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hogy válaszoltál. Nagyon sajnálom hogy nem sikerült. )))-: Én azért drukkolok a mielőbbi babásodáshoz! Mi lassan egy éve várjuk a kistesót, de sajnos nem jön. )-: Ez az első Closti + choragon hónapom (1 injekciót kaptam). Te csak tüszőrepesztőt kaptál vagy clostit is szedtél mellé?
2010. ápr. 7. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Már hat hónapja szedtem a clostit és második inyekció kurát kaptam. Még nem jött meg tegnap volt esedékes de nagyon megjön érzésem van. Legalább neked már van egy gyerkőcöd. Mi két éve próbálkozunk és még csak meg sem fogantam egyszer sem. Most ha meg jön kicsit hanyagolni fogom a témát. Hosszu volt a hat hónap és mindig nézte a doki a pémet , háromszor is egy hónapban, bele fáradtam.
2010. ápr. 7. 16:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia,

sajnálom, hogy már ennyi ideje nem jön a gólya. ))))-:

A kislányom sem jött gyorsan nekünk, clostival segítettek rá végül, de akkor is a 2. hónapban sikerült. Ő most másfél éves, de lassan egy éve nem jön a testvére. ))))-: Direkt elkezdtünk tavaly próbálkozni, mert hogy Ő sem jött könnyen. )-:

Nagyon drukkolok, hogy most ne jöjjön meg, és jöjjön a babátok!!!!!!

2010. ápr. 7. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is 2X kaptam már choragont, eddig nincs baba. Az első hónapban 3 tüsző érett meg (clostit is kapok), akkor nagyon fájt kb másfél napig, de tényleg nagyon, nem csak az oldalam, hanem az egész hasam. A második hónapban, nem fájt, csak amennyire amúgy is mindig fáj ovukor. Drukkolok!
2010. ápr. 7. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!