Mennyi esélyem van? Csak testhő+OVU mikroszkópot használok. Sokan írnak az OVU tesztről is, de az a testhőből is megtudom állapítani a tüszőrepedést vagy nem?
Tudnál valamit hekyette vagy mellé ajánlani.
HSG után vagyok, minden rendben van nálan és nagyon szeretnénk babát.
Én is most fogom használni az ovutesztet. Használom a www.ciklus.hu-t ahol beírhatok minden adatot, így láthatom az ovuláció időpontját is.
Szerintem a nyák, a hő, és az ovuteszt elég.
Köszönöm mindenkinek gyors válaszokat.
Ma megyek és veszek OVUtesztet. :)
Szia!Én az ovutesztet ajánlom neked!A miklroszkópról több rosszat hallottam mint jót.Az ovuteszt nekem nagyon bevált, kevesebb időt, odafigyelést igényel mint a hő mérése.Megtudod ténylegesen,h. mikor volt ovud.Nekem nagyon bevált.Nekem is ez az első hónapom h. használom, és tényleg csak ajánlani tudom.2 hét múlva megírom az eredményt,h. mi lett belőle. Én a vaterán rendeltem 25 tesztet, és még kaptam hozzá ajándékba 2 db terhességi tesztet is, 2000 ft.ért. De van 50 db 4000 ft-ért is.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!