3. Napja kesik a menszim lehetek terhes?
segitseget szeretnek kérni toletek
19en kellet volna megjonnie de meg semmi multhonapba mestruacio utan 2 nappal nem vedekeztunk a ferjemmel vettem egy tesztet amit aznap csinaltan mikor a mestruaciomqt vartan de negativ .. 21eves vagyok illetve van egy masfel eves kusfiam aki nagy cicos volt es egyik percrol a masikra eldobra nem kell neki .. kb 3 hete ..
Par napja eg a gyomrom etvagytalan vagyok neha hanyingerem van ,es a cicieim is fajnak oldalt ha megnyomom .. kicsit baloldalt alul q hasam szurkalidik es mikor pisilek olyan mintha feszulne a hasam.. voltam 18an nogyogynal o megallapitotta h gyulladasom van.. de folyasom sincs.. szerintetek mi all a haterben?
Szerintem lehetsz. Csinalj tesztet reggel ( holnap)
Nekem is 3 napot kesett es pozi lett.
Most varom az elso babam :)
sogórnőm is úgy vette észre, hogy a kisfia fél évesen nem fogadta el a cicit :)
csinált egy tesztet negativ lett félre rakta fogat mosott, ki akarta dobni és ott volt a csík. :) most született meg a 2. Tesztelj :)
Deha terhes lennek akkor az orvos miert nem mondta h "holgyem maga terhes" 18an voltam nala 19en kellet volna megjonni
Aznap este csinaltam tesztet es negativ
Akkor ez most hogyvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!