Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?...

Lehet, hogy terhes vagyok? Szerintetek van rá esélyem?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) Már kb a barátom 1,5hónapja bennem megy el azt hittem hogy terhes lettem mert múlt hét szerdán csak egy pici barnás nyálka jött aztán semmi 2 napig utána pénteken aztán megint barnás és szombaton megjött de nem úgy mint máskor 1napig jött rendesen utána halványult elfelé(máskor ömlik 3napig) elötte is és közbe folyamatosan belém ment a párom aztán már 2 napja annyira feszült vagyok szét tudnék verni valakit,de fogalmam sincs miért...aztán sírni tudnék fáj a méhemnél olyan másnak érzem magam mintha nem is én lennék,vágyom nagyon a szexre... a kérdésem lényegében az lenne,hogy lehetek-e terhes attól függetlenül hogy megjött arra a 2 napra a mensesem ??? :) 24/L
2016. ápr. 21. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én sem ott élek :) ;)

Magyarorszák olyanokkal van tele mint te...azért süllyed

2016. ápr. 22. 11:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát ti kész poénok vagytok eskü!!! Nem én vagyok a szégyen meg a fogyi hanem ti a retardált viselkedésetek miatt...bújjatok el.... lehet több iskolám van mint itt bármelyikőtöknek ezt elhihetitek..más is tesz fel kérdéseket,most mért lennék én éretlen egy babához huh de ismertek GRATULÁLOK HULLADÉKOK megint bebizonyítottátok számomra hogy milyenek a magyar emberek..az csak egy dolog h nem itt éltek de ezt a nyelvet beszélitek szóval ti is magyarok vagytok úgyhogy sorry attól hogy Németországban,Angliában vagy akárhol is élsz ugyanúgy csak egy ki piszok magyar maradsz.... :)
2016. ápr. 23. 02:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Kerdezo: ne foglalkozz a sok rosszindulatu hozzaszolossal. Sokan itt elik ki magukat. Unatkoznak, nincsenek barataik. Itt nagy a szajuk, mert tudjak, hogy nem vagja oket pofan senki, meg nem dagadt disznozzak le igy oket. Komolyan. Hagyd figyelmen kivul ezeket. Sokan vegigmennek az osszes kerdesen es mindegyikhez odakopnek valami hulyeseget. Csak mert. Erzelmi hulladekok.
2016. ápr. 23. 16:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Meg ez nem a magyarsagrol szol.... Elhiheted, h mindenhol vannak ilyen buta lenyek.
2016. ápr. 23. 16:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó kommentelőnek ott a pont az igazság!!!!!!!Szebben én sem írhattam volna :) :*
2016. máj. 2. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!