Nem koncentrált pisi?
8 napja késik a mensim. 28 naposak általában a ciklusaim. A teszten azt írja, hogy a nap bármely szakaszában működik a teszt, 99% hatékonysággal.
Ma sok vizet ittam igaz. És egy órás különbséggel pisiltem utoljára, de elméletileg így is ki kellett mutassa. Főleg már 8-dik napon. Negatív lett. Hihetek neki?
Ez a nap bármely szakaszában kimutatja a terhességet, ezt inkább nem kell készpénznek venni, ez inkább akkor igaz, ha már legalább késik a vérzés. Menzesz előtt, vagy azon a napon egyáltalán nem mindegy a vizelet a koncentráltsága.
Viszont 8 napos késésnél már mindegy, akkor már tényleg ki kéne mutatnia.
Viszont az is lehet, hogy valóban volt egy spontán peteérés, vagy csúszott valami miatt a peteérés és akkor lettél terhes és akkor még nem mutatja.
De az is simán lehet, hogy nem vagy terhes, csak valami miatt, vagy bármilyen különösebb ok nélkül késik. Mert ilyen is van.
Szerintem nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!