Lehetek e terhes?
Figyelt kérdés
kérek mindenkit ,hogy normális választ adjon. Fontos.
17 éves vagyok baratom 19. Peteérés előtt 8 nappal együtt voltunk, és nem húzott gumit eleinte. Együttlét előtt vizelt és mikor be helyezte teljesen száraz volt . Vagy 2-3 percig Lehetett bent majd kihúzta és utána óvszert használtuk. A baj hogy ezt 2x ismeteltuk meg de mindig vizelt előtte és száraz volt. Nem szeretnék még teherbe esni mert fontos a tanulás. Felelőtlenség volt bevallom. Tudtommal ha valaki vizel együttlét előtt,akkor a vizelet sav hatása semlegesiti az előnedvet. Lehetek e terhes? (Most épp fel vagyok fazva es akkor is fel voltam. ) kérem normális válaszokat adjanak.
2016. ápr. 18. 23:17
11/17 A kérdező kommentje:
Inkább nem mondok semmit.:) csak normális választ kértem. És tényleg félek. Te pedig olyan jó poénnak találod. Nem értem az ilyen embereket. És igen tudom hogy felelőtlenek voltunk. Hibaztunk.és félünk.
2016. máj. 1. 22:07
12/17 anonim válasza:
Nm poén, komolyan mondtam. MIért gondolod hogy jobb félni a bizonytalan miatt mint tisztázni a helyzetet? Én meg az ilyen embereket nem értem...
13/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem jobb. De őszintén bevallom ha pozitív lenne fogalmam sincs mihez kezdenék.és fogok majd tesztelni de várok még vele péntekig kb mert szombation kell megjönnie és azt mondták a teszt akkor a legmegbízhatóbb ha aznap vagy előtte egy nappal végzik mielőtt a menstruáció megjön.
2016. máj. 1. 22:14
14/17 anonim válasza:
A tesztek a teherbe esés utáni 14. napon már biztonsággal kimutatják a terhességet, ami a kérdésed kiírását tekintve holnap lesz. Ne várj egy napot se többet, hanem holnap ess túl rajta. Így csak meg fogsz őrülni a következő napokban. Plusz ha terhes lennél és el akarod esetleg vetetni, akkor is számít minden nap, mert még kifutsz az időből. Szóval holnap ébredés után irány a bolt és TESZTELJ!!
15/17 A kérdező kommentje:
Rendben.
2016. máj. 1. 22:25
16/17 anonim válasza:
Majd írd meg mi lett, drukkolok hogy negatív legyen!!
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Adja Isten hogy úgy legyen!:(
2016. máj. 1. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!