Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menses elott egy nappal 3x...

Menses elott egy nappal 3x ment el bennem a parom. Ma kellett. Volna megjonnie de semmi jele. Ha most terhes lettem meg se jon? Peteeresem 15 volt az tuti.

Figyelt kérdés

2016. ápr. 18. 22:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Na erre kivácsi vagyok! Izgi :-)
2016. ápr. 28. 22:07
 12/34 Rhea83 ***** válasza:
Na mi a helyzet? Mit mutatott a teszt?
2016. ápr. 28. 22:25
 13/34 anonim ***** válasza:

Én 1 éve ebben bízok, hogy menstruáció előtti nem-védekezésből hátha teherbe esek, de nem jött még össze. :)

Persze nálatok lehet, hogy mégis. :)

2016. ápr. 29. 06:36
 14/34 A kérdező kommentje:
Hat bizony izgi!!! Mar nem birok varni. Lehet en leszek azbaz 1% ?Akineknigy jott ossze? Oszinten nem terveztuk de ha valoban igy van akkornonnagyon meg akar szuletni. :) Meg nem teszteltem mert folosleges majd vasarnap- hetfo.
2016. ápr. 29. 06:44
 15/34 anonim ***** válasza:
Utolsó csináljátok máskor is, úgy azért nagyobb lenne az esélyetek!
2016. ápr. 29. 06:45
 16/34 anonim ***** válasza:

Tudjuk, csak még nálunk sem volt teljesen aktuális 1-2 dolog miatt. De már szedem a folsavat, 1 vérzést még kivárunk, utána elhagyunk minden védekezést. :)

Csak úgy voltunk mi is vele, hogy vágyunk már rá, csak az eszünk mondta, hogy várjunk még. Gondoltuk hátha megoldja így a baba a dolgot... :)

2016. ápr. 29. 06:57
 17/34 anonim válasza:
Hú én is nagyon kíváncsi vagyok. Majd írd meg, hogy mi lett :)
2016. ápr. 29. 09:49
 18/34 anonim ***** válasza:
Én vagyok rá az élő példa, hogy nem jelent semmit, hogy mikorra vártad a peteérésed 😃mi az elmúlt menzeszem után 2 nappal voltunk együtt, de a peteérésemet csak 2 héttel későbbre vártam. Sajnos a munkája miatt többször nem is tudtunk együtt lenni a hónapban és lám megesett a csoda 😃 Nálunk tervezett baba volt  Most 10hetes a pici 
2016. ápr. 29. 11:25
 19/34 anonim ***** válasza:
Nekünk is ciklus 35. napja környékén sikerült. Pedig már a vérzést vártuk volna. Vagyis pont, hogy nem vártuk. 😁
2016. ápr. 29. 12:08
 20/34 anonim ***** válasza:

én ugyan így voltam, mint te, 2 héttel ovu után megint lehetett valami, mert akkor fogant, kisebb is 2 héttel, mint naptár szerint kellene lennie, szóval simán lehetsz babás :)

(mi mondjuk direktbe próbálkoztunk)

2016. ápr. 29. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!