Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszeretném probälni a hőmérőz...

Kiszeretném probälni a hőmérőzést, a baj csak az hogy nem megoldhato az hogy egy időben mérjem. Szeintetek van igy is értelme? 2 műszakban jarok dolgozni ha délelött megyek akkor reggel 4 kor kelek

Figyelt kérdés
Ha délutan megyek akkor pedig este 11 ora utan érek haza mire lefekszem mar van éjfél 1 ora ha fel is kelnék masnap reggel 4 kor megmérni a hőmet csak 3-4 ora alväsidőm van.Ha egyik héten reggel 4 kor mérném masik héten meg reggel 7 kor az ugy nagyon nem lenne jo ugye? Nem lehetne valami szämolgatässal összehozni? Szeretném tudni hogy van e peteérésem mert az lh teszt amit mult honapban csinältam nem volt egyértelmüen pozi és még a baba sem sikerült eddig.segítsetek mi tévő legyek?

#alvás #baba #hőmérőzés #lh teszt.peteérés
2016. ápr. 18. 11:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elmentem orvoshoz 28.án akkor volt 24.6mm érett domináns tüszöm és az lh tesztem is pozi volt a görbém nagyon érdekesen fest :)
2016. máj. 1. 20:26
 12/13 A kérdező kommentje:
2016. máj. 2. 17:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Május 13.án pozitívat tepzteltem :)
2016. máj. 16. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!