Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja e hónap 27-re?

Ki nem várja e hónap 27-re?

Figyelt kérdés
Mikor volt ovutok? Én már annyira izgatott vagyok. Nekem 12.-én volt ovum,akkor is voltunk együtt.Ti hogy vagytok?

2016. ápr. 17. 16:01
 71/92 anonim ***** válasza:
Ma volt két rózsaszín csepp a wc-papíron. Azt hittem meg is jön rögtön, de egyelőre még semmi. Pedig óránként megyek a wc-re, mert folyamat mindjárt megjön érzésem van. Ha holnap délig nem jön meg, akkor délután egyet tesztelek. Ilyenkor már szerintem, ha van mégis valaki, akkor halványan kimutatja. T.
2016. ápr. 26. 12:42
 72/92 A kérdező kommentje:
Nekem reggel leesett a hőm 36,8 ról 36,6 ra(igaz nem sokat aludtam a kislányom miatt) mensi szerű görcsöm volt így azt hittem meg jön,de még nem jött meg,s már nem is görcsölök. Kíváncsiságból megmértem a hőm,s újra 36,9 volt,igaz ez ugye már délutáni eredmény. Hát nem tudom. Várok pár napot,lehet csak késik.
2016. ápr. 26. 12:48
 73/92 anonim ***** válasza:

Nekem sem jött meg, szórakozik velem rendesen a szervezetem... :)

Bezzeg amíg nem próbálkoztunk, nem csinált ilyet :)

na de biztosan nem vagyok kismama, mert nega lett a teszt.

1es

2016. ápr. 26. 12:53
 74/92 A kérdező kommentje:
Én is csináltam mégis egy tesztet és hát nega,úgyhogy én sem vagyok babás,de még mindig nem jött meg. Majd írj holnap mi újság!Kíváncsi vagyok. ☺☺☺ Én is írok,hogy meg jött e vagy sem.
2016. ápr. 26. 20:58
 75/92 A kérdező kommentje:
És nálad mi újság kedves T. ???
2016. ápr. 26. 21:14
 76/92 anonim ***** válasza:

Jelentem, továbbra is semmi...

Én ezt már tényleg nem értem, mert tudom, hogy mikor van pé-m, és rá óramű pontossággal 14 napra szokott megjönni. Ma már a 15. napon tartok. Nyilván egy nap késés nem nagy dolog, de hogy pont most késsen...:@

Tesztet nem csináltam, mert nincs itthon, majd lehet délben veszek/csinálok egyet, nem megyek addig mosdóra.

Egyébként tényleg furcsa az egész, mert fáj a mellem, ami nekem eddig csak akkor fájt, amikor a fiammal estem teherbe, de absz. úgy érzem, hogy mindjárt megjön, ami akár még tünet is lehetne, de - elnézést, hogy ilyen részletes vagyok - "megnéztem" a hüvelyváladékomat (jó, tudom, nem szabad) mert a tisztasági az tiszta, de belül már kezd egy kissé véres lenni, így ebből meg úgy gondolom, hogy felesleges is délben tesztelni...

Kérdező, többiek?

1es

2016. ápr. 27. 07:02
 77/92 anonim ***** válasza:

Sajnálom azért még hátha van remény Nektek......bízzunk benne de ha nem akkor a jól ismert szöveg...majd következő hónapban. :-)

Szerintetek mitől fájhat mindkét oldalon a petefészkem?Ma a 4.napon vagyok Sose szokott...lehet hogy a peteérést kezdetét jelzi vagy baj lehet? Elterveztem hogy a hónapban nem megyek orvoshoz a fél fizum mindig nála hagyom...de ez most aggaszt...:-( É

2016. ápr. 27. 07:55
 78/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Én is elkezdtem barnázni,szóval ma tuti megjön. :( Na de legalább már elkezdődik egy új hónap új reménnyel. Mert a tesztek negatívak voltak nekem is így tudtam,hogy nem vagyok terhes. Ezért már csak azt vártam,hogy jöjjön már meg,hogy újra kezdhessük,remélhetőleg több sikerrel. Én is ma vagyok a 15dpo-n. Hát most kicsit megviccelt minket a szervezetünk. De várlak titeket májusban is a hírekkel,kinél mi újság. ☺☺☺Nagyon drukkolok mindenkinek!Kívánok nektek sok pozi tesztet! ☺☺
2016. ápr. 27. 08:11
 79/92 Babu79 ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Ma, óramüpontossággal én is új ciklust kezdtem...

De nem adjuk fel! Nagyon rajta leszünk megint, hátha május lesz a mi hónapunk!

Akinek sikeres volt az április, azoknak boldog babavárást kivánok! Nekünk többieknek pedig egy szerencsésebb, reménnyekkel teli új hónapot!

Akkor hajrá május!

2016. ápr. 27. 08:29
 80/92 anonim ***** válasza:
Nekem is megjött ma reggelre! Kicsit szomorú lettem, de a férjem olyan aranyosan megvigasztalt. Azt mondta nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség. És valahol igaza van! Szerintem túlontúl rágörcsöltem,és ez nem jó. És elgondolkodtatott, hogy miért akarom ennyire ezt a másodikat... Azt hiszem, még nem telt le lelkileg a gyászidőszak bennem a vetélés óta, és először ezt kell feldolgoznom. Rendesen, nem elodázva, mert akkor csak végig parázni fogok a következő terhességemnél. T.
2016. ápr. 27. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!