Ki nem várja e hónap 27-re?
Figyelt kérdés
Mikor volt ovutok? Én már annyira izgatott vagyok. Nekem 12.-én volt ovum,akkor is voltunk együtt.Ti hogy vagytok?2016. ápr. 17. 16:01
32/92 anonim válasza:
Elengedtem ezt a hónapot is....a höm 36,6 a mellem olyan mintha égne semmi szurkálas feszülés semmi... :( ismét egy hosszú reménytelen hónap...É
33/92 anonim válasza:
Addig amíg nem jön meg, addig mindig van remény. T.
34/92 A kérdező kommentje:
Szerintem se add még fel kedves T. amíg nem jön meg.
2016. ápr. 20. 13:30
35/92 anonim válasza:
Az válaszom É-nek írtam, aki elengedte a hónapot. Én bízom benne, hogy sikerült. Fájdogál a hasam és két nap egymásután 9-kor bealudtam. Olyan jó lenne már tudni! Kérdező neked tünetek? T.
36/92 A kérdező kommentje:
Ma egèsz nap fájt a hasam. Hangulatingadozásom van,s mindig aludnèk. Hát meglátjuk,hogy ezek valóstünetek-e. Ti mikor fogtok tesztelni?
2016. ápr. 20. 20:55
37/92 anonim válasza:
Szerintem nekem is ennyi volt ez a hónap.
Előjött 1-2 pattanás és nekem mindig ez a havi jele. :/
Amúgy holnap vagy h.után már teszteltem volna egyet...
1es.
38/92 A kérdező kommentje:
Én ma sajnos nem bírtam ki és teszteltem,de sajnos negatív lett. 😕 Ma van a 9dpo-m ,tudom hogy korai volt a teszt,s remélem van még esélyem egy pozitívra. Sajnálom kedves utolsó,de hátha még nem jön meg. Én drukkolok neked. 😊
2016. ápr. 21. 07:53
39/92 anonim válasza:
Azért mindenkinek szorítok továbbra is...:)
Azért szombaton vagy vasárnap ha nem jön meg csinálok tesztet. Szerintetek melyik a legjobb ami nem ad téves eredményt? É
40/92 anonim válasza:
Nah lányok. Sikerült valamit összeszednem, mert reggel hánytam, azóta pedig folyamat megy a hasam és fájnak az izületeim. Remélem holnapra már elmúlik! Nekem a Facelle és az X-epil a kedvencem. Még soha nem csaptak be. Legkorábban vasárnap reggel tesztelek. Viszont szerintetek hányadik napon lehetek:tojásos nyákom a 13.napon volt kicsit korábban pár nappal. Utána a 14-15 napon már jóval kevesebb volt a folyásom, de a libidóm viszont az egekben maradt. A hőmet nem mérem...T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!