Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja e hónap 27-re?

Ki nem várja e hónap 27-re?

Figyelt kérdés
Mikor volt ovutok? Én már annyira izgatott vagyok. Nekem 12.-én volt ovum,akkor is voltunk együtt.Ti hogy vagytok?

2016. ápr. 17. 16:01
 21/92 anonim ***** válasza:

Én hol érzek hasfeszülést, húzódást, ciciérzékenységet, hol nem, de szerintem csak beképzelem, mert ha nem gondolok rá, és hirtelen eszembe jut, akkor rögtön elkezd feszülgetni a hasam, addig meg semmi... :D

Tiszta cink vagyok, hisz még van egy hetem a nem vártig, meg ugye már van egy gyermekem és tisztában vagyok a biológiai folyamatokkal :) aztán mégis szórakozik velem az agyam :)

2016. ápr. 19. 07:23
 22/92 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Szerintem én is ugyanúgy vagyok mint te. Vannak tünetek,de lehet csak az agyam produkálja.
2016. ápr. 19. 09:16
 23/92 anonim ***** válasza:
Jajj én nagyon remélem hogy most munden sikerülni fog....a höm ma is feljebb ment bár csak egy tized fokit.....sose lesz vasárnap....É
2016. ápr. 19. 10:54
 24/92 anonim ***** válasza:

Megy a drukk É. Régóta próbálkoztok?

1es.

2016. ápr. 19. 11:25
 25/92 anonim ***** válasza:
6 éve sajnos én Pcos Ir és Pm gondal küzdök....É
2016. ápr. 19. 11:34
 26/92 Babu79 ***** válasza:
Hajrá lányok, nagyon drukkolok mindenkinek, talán tènyleg április a mi hónapunk... Kitartááás ;-)
2016. ápr. 19. 12:45
 27/92 anonim ***** válasza:

Hajrá É!

Ha leírnám, hogy mi minden van velem, még magam sem hinném el, és mégis, első próbálkozásból született a kisfiam és most a tesóval kezdtünk próbálkozni, szóval semmi nem lehetetlen és sohasem szabad feladni ;)

1es

2016. ápr. 19. 12:47
 28/92 A kérdező kommentje:
Holnap lesz a 8.dpo-m ,s úgy döntöttem csinálok egy tesztet. Találtam ma a Müllerbe egy olyan érzékenységű tesztet,ami a 8.-ik naptól kimutatja a terhességet.Hát nagyon kívancsi vagyok. Ti hogy álltok?
2016. ápr. 19. 15:41
 29/92 anonim ***** válasza:

Köszönöm a biztatást mindenkinek :) Én is drukkolok mindenkinek reméljük mindanyiunkna úgy alakul ahogy várjuk :)

Én nem tudom már semmit sem merek jelnek tekinteni...Sose lesz vasárnap.......É

2016. ápr. 19. 16:57
 30/92 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap volt egy kis hasszúrka. Meg 9-kor elaludtam. Kicsit émelygek. Kb. ennyi. Ma majdnem vettem egy tesztet, de meg bírtam állni, majd jövőhéten akarok tesztelni.Nektek milyen tüneteitek vannak?
2016. ápr. 19. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!