Ki nem várja e hónap 27-re?
Jelen!
Nekem is akkor volt ovum szerintem, bár nem tesztelek, vagy ilyesmi.
Aznap mi nem voltunk együtt, csak másnap, ill előtte vagy 3 nappal, úgyhogy nem hiszem, hogy sikerült ez a hónap, de hátha :)
ti mióta próbálkoztok? érzel már esetleg valamit?
előző voltam
21-25 között nemvárom, nekem nem naprapontos. Fogalmam sincs mikor volt ovum. De szerintem elég későn, inkább 32 napos (ez a max) ez a ciklus. Legalábbis görcsölt enyhén a hasam de csak ebből tudom gyanítani az ovu idejét de sose biztos. Az azért is lenne jó, mert akkor voltunk együtt a férjemmel. :)
Tünetem nincs nekem semmi. Még nem puffadok, a hasam se görcsöl szóval PMS nincs de terhestünet se, bár előző terhességemnél is a legelső tünet 5-6 hetesen volt.
Én sem várom 27-re! Se utána, még legalább 9 hónapig! :-D
Nagyon drukkolok mindenkinek lányok! Úgy 13-án éreztem ovus fájdalmat, elötte is, aznap is és utána is elkaptam apát... Remélem ezúttal sikerrel járunk! Sok pozi tesztet kivánok! Hajrá április!
Sziasztok!
Április 20 körül nem várom. Ápr. 7-án volt ovum. (Ovuteszt+fájdalom. Együtt voltunk 8-9-10-11-én.
Ma szurkált a pocim és bő folyásom van. A hőm emelkedik.
Ma teszteltem egy negatívat. LH-t josnak hasznalom az halvány poz.
Holnaptol naponta tesztelek.
Drukkolok mindenkinek!
Edina
Nekem sincs semmi tünet.
A teszttel még várok, bár a kisfiamnál 10.dpon már jól kivehető pozi volt a teszt. Egyébként akkor azért teszteltem olyan hamar, mert az együttléttől végig húzódott, enyhén görcsölgetett a hasam, innen gondoltam, hogy valami lehet a dologban, de most semmi különös nincs. Inkább úgy veszem ezt a hónapot, hogy kicsi az esély, és akkor nem üt szíven annyira, ha megjön, de azért ne jöjjön :)
Egyébként ez az első próbálkozós hónap, a kisfiam pedig 20 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!