Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja e hónap 27-re?

Ki nem várja e hónap 27-re?

Figyelt kérdés
Mikor volt ovutok? Én már annyira izgatott vagyok. Nekem 12.-én volt ovum,akkor is voltunk együtt.Ti hogy vagytok?

2016. ápr. 17. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/92 anonim ***** válasza:

Jelen!

Nekem is akkor volt ovum szerintem, bár nem tesztelek, vagy ilyesmi.

Aznap mi nem voltunk együtt, csak másnap, ill előtte vagy 3 nappal, úgyhogy nem hiszem, hogy sikerült ez a hónap, de hátha :)

2016. ápr. 17. 17:08
 2/92 anonim ***** válasza:

ti mióta próbálkoztok? érzel már esetleg valamit?

előző voltam

2016. ápr. 17. 17:15
 3/92 anonim ***** válasza:
12-re húzta a ciklus.hu az ovulációt (ekkor volt legalacsonyabb a hőm) mi 10-én voltunk együtt (sajnos utána nem volt lehetőségünk mert a férjem elutazott). Ezzel kapcsolatban írtam ki kérdést, hogy esélytelen-e így a teherbeesés. Bíztatnak hogy a 10-i együttlét még simán jó lehet. Szóval.....én 26-ra nem várom!
2016. ápr. 17. 17:24
 4/92 anonim ***** válasza:
Én 24.ére nem várom......remélem nem is jön meg....Nektek van valami "tünetetek"?
2016. ápr. 17. 19:20
 5/92 A kérdező kommentje:
Nekem menszesz szerű hasfájásom van,de lehet ez sem annak a jele,hisz még korai lenne,hacsak nem a beágyazódás. Én is nagyon remélem nem jön meg. Olyan nehéz kivárni. Nektek vannak tüneteitek? Szurkolok mindenkinek.☺
2016. ápr. 17. 20:17
 6/92 anonim ***** válasza:

21-25 között nemvárom, nekem nem naprapontos. Fogalmam sincs mikor volt ovum. De szerintem elég későn, inkább 32 napos (ez a max) ez a ciklus. Legalábbis görcsölt enyhén a hasam de csak ebből tudom gyanítani az ovu idejét de sose biztos. Az azért is lenne jó, mert akkor voltunk együtt a férjemmel. :)

Tünetem nincs nekem semmi. Még nem puffadok, a hasam se görcsöl szóval PMS nincs de terhestünet se, bár előző terhességemnél is a legelső tünet 5-6 hetesen volt.

2016. ápr. 17. 20:31
 7/92 Babu79 ***** válasza:

Én sem várom 27-re! Se utána, még legalább 9 hónapig! :-D

Nagyon drukkolok mindenkinek lányok! Úgy 13-án éreztem ovus fájdalmat, elötte is, aznap is és utána is elkaptam apát... Remélem ezúttal sikerrel járunk! Sok pozi tesztet kivánok! Hajrá április!

2016. ápr. 17. 22:01
 8/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Április 20 körül nem várom. Ápr. 7-án volt ovum. (Ovuteszt+fájdalom. Együtt voltunk 8-9-10-11-én.

Ma szurkált a pocim és bő folyásom van. A hőm emelkedik.

Ma teszteltem egy negatívat. LH-t josnak hasznalom az halvány poz.

Holnaptol naponta tesztelek.

Drukkolok mindenkinek!

Edina

2016. ápr. 17. 22:13
 9/92 anonim ***** válasza:

Nekem sincs semmi tünet.

A teszttel még várok, bár a kisfiamnál 10.dpon már jól kivehető pozi volt a teszt. Egyébként akkor azért teszteltem olyan hamar, mert az együttléttől végig húzódott, enyhén görcsölgetett a hasam, innen gondoltam, hogy valami lehet a dologban, de most semmi különös nincs. Inkább úgy veszem ezt a hónapot, hogy kicsi az esély, és akkor nem üt szíven annyira, ha megjön, de azért ne jöjjön :)

Egyébként ez az első próbálkozós hónap, a kisfiam pedig 20 hónapos.

2016. ápr. 17. 22:20
 10/92 anonim ***** válasza:
jah, az lemaradt, hogy 1es voltam :)
2016. ápr. 17. 22:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!