Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 héttel menstruáció késés...

2 héttel menstruáció késés után már biztosra kikellene mutatnia a tesztnek a terhességet, ha terhes lennék?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 10:36
 1/7 A kérdező kommentje:

Ojjj de gagyin írtam le, remèlem azèrt megèrtitek.

Bocsi, telóról vagyok es szórakozik velem a T9.

2016. ápr. 17. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem igen nekem menszi elõtt mutatta ki de nyílvàn elõbb fogant..Mindenképp nézesd meg magad mert màs oka is lehet ha ennyit késett,de persze a remény hal meg utoljàra azért sok sikert :)
2016. ápr. 17. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

Igen, már mutatnia kéne.

Viszont nem feltétlenül van bármilyen oka is a késésnek, vagy a kimaradásnak.

Ha a következő hónapban sem jön meg a vérzésed, akkor fordulj orvoshoz és derítsék ki az okát.

2016. ápr. 17. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Nem olyan biztos.

Attól függ, hogy 1) mennyire rendszeres a ciklusod, szokott-e ilyen nagy ingadozás lenni (volt-e azóta ilyen, hogy "beállt"), 2) mikor történt utoljára olyan aktus, ami alapján lehetséges lenne terhesség.

2016. ápr. 17. 11:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazàból mèg nem nagyon szeretnènk gyereket, mivel mèg mindketten egyetemre jàrunk, ezèrt is aggódom!!! :(

Aznap teszteltem, amikor megkellett volna jönnie, majd egy hètre rà... de mindkettő negatív lett. Úgygondoltam, hogy ha nem jön meg szerdàig, akkor újra tesztelek, hisz akkor lesz a kèsès 2 hetes. Az utolsó aktus a vàrt menszesz előtt volt 9-10nappal. Egyèbkènt mindig zavaros a ciklusom. Remèlem nem lesz "baj". :(

2016. ápr. 17. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen már pozit tesztelnél
2016. ápr. 17. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Ma ismèt teszteltem, negatív! Menszesz tovàbbra sincs sehol.
2016. ápr. 20. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!