2 héttel menstruáció késés után már biztosra kikellene mutatnia a tesztnek a terhességet, ha terhes lennék?
Ojjj de gagyin írtam le, remèlem azèrt megèrtitek.
Bocsi, telóról vagyok es szórakozik velem a T9.
Igen, már mutatnia kéne.
Viszont nem feltétlenül van bármilyen oka is a késésnek, vagy a kimaradásnak.
Ha a következő hónapban sem jön meg a vérzésed, akkor fordulj orvoshoz és derítsék ki az okát.
Nem olyan biztos.
Attól függ, hogy 1) mennyire rendszeres a ciklusod, szokott-e ilyen nagy ingadozás lenni (volt-e azóta ilyen, hogy "beállt"), 2) mikor történt utoljára olyan aktus, ami alapján lehetséges lenne terhesség.
Igazàból mèg nem nagyon szeretnènk gyereket, mivel mèg mindketten egyetemre jàrunk, ezèrt is aggódom!!! :(
Aznap teszteltem, amikor megkellett volna jönnie, majd egy hètre rà... de mindkettő negatív lett. Úgygondoltam, hogy ha nem jön meg szerdàig, akkor újra tesztelek, hisz akkor lesz a kèsès 2 hetes. Az utolsó aktus a vàrt menszesz előtt volt 9-10nappal. Egyèbkènt mindig zavaros a ciklusom. Remèlem nem lesz "baj". :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!