Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Ovu vagy beágyazó...

Szerintetek? Ovu vagy beágyazódás?

Figyelt kérdés

Márc 29.én jött meg utoljára. 30 naposak a ciklusaim.

Tegnap óta mindjárt megjön érzésem van, de ez még csak a 20.ciklusnapom. Nem tudom miért fájhat. Felfázva nem vagyok, ovunak meg már szerintem késő(volt ciklus felénél előbb egy kis folyásom én arra gondolom az ovut), bár nem hömérőzök és tesztelgetem az ovum.

Már nagyon várjuk a manónkat. Szerintetek mi lehet ez? Beágyazódás lenne barnázás nélkül?

2016. ápr. 16. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet kezdődő beágyazódás.Bár biztosat csak hó végén lehet mondani. Nekem is 29-én jött meg, harminc naposak a ciklusaim és bízom benne, hogy összejött. 27N
2016. ápr. 16. 20:33
 2/10 anonim ***** válasza:

A beágyazódás az esetek legnagyobb részében nem jár vérzéssel, és amúgy semmi más tünettel sem.

Én is csak itt olvastam olyan eseteket, hogy valakinek akkor görcsölt a hasa, meg hasonlók.

Eddig most van a 4. terhességem, én sosem tapasztaltam semmi ilyesmit.

Ettől még persze lehet, de azt én is tapasztaltam, hogy amikor nagyon vágyunk a gyerekre, akkor MINDENT érzünk és tapasztalunk, ez pszichés.

Másfél hét, és megtudod, hogy beigazolódott-e, vagy sem.

2016. ápr. 16. 20:37
 3/10 A kérdező kommentje:

1, drukkolok neked

2. Tudom, de mivel nem szokott ilyen fájásom lenni ezért érdekel hogy mi lehet.

És egész nap nem érek rá azzal foglalkozni hogy hol fáj vagy hol nem mégis érzem.... ja és nem is görcsölök rá mivel 23 vagyok (8 éve vagyok a párommal)és még időm bőven van, csak már azért jó lenne babázni, az egész család babázna már, persze nem sürgetik.

2016. ápr. 16. 21:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy nem tudok parázni rajta mivel a párom hétvégente van itthon vagy 2 hetente, néha egy napra hazajön hétköznap de ez 10 hétből 1 talán. Úgyhogy tudom hogy kevés az esélyem, ezért van az hogy kérdezek ha ilyen van. Hátha tényleg volt valaki így.
2016. ápr. 16. 22:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Ja és gratulálok neked is 2.
2016. ápr. 17. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem a korábbi két terhességemnél (Egy fiam van, egy baba pedig elment) mindig megéreztem a beágyazódást. Mindkét esetben húzott a hasam alja, nem tudok rá jobb szót, és egy pontba beleszúrt. Nálam a hányinger is korábban szokott jelentkezni. Nemvárt előtt kb. egy héttel. Plusz tünet még, hogy nem bírok meginni egy pohár bort vagy egy csésze kávét, mert utána rosszul leszek. De azt tegyük hozzá, hogy az én szervezetem a legkisebb hormonváltozásra is nagyon érzékenyen reagál.
2016. ápr. 17. 13:52
 7/10 A kérdező kommentje:

Soha nem figyeltem se ovus jeleket se beágyazódásit, most se .

Pár hónapja viszont olykor olykor észre veszem hogy folyásom van ezt mindíg ovunak tudtam be mert nagyjából félidőben van mindíg. És amióta tudom azt hogy kost már minden oké és jöhet azóta figyelem jobban. De sose képzelem,viszont most ha csinálok valamit vagy éppen pihenek amikor érzem azt a bizonyos mindjárt megjön érzést, szúrkálást, néha meg azt hogy úgy el tudnám magam hányni vagy mintha hasmenésen lenne.

Nem ttudom ki lehet de az biztos hogy se megfázva se felfázva nem vagyok sőt hányásos hasmenéses virusom nincs.

2016. ápr. 17. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, erről beszéltem, hogy amikor vágyunk a gyerekre, akkor a szervezet mindenfélét produkál.

Mi a 4. gyerekre vártunk relatíve sokat, és mivel mindhárom előzővel voltak bizonyos tüneteim még a nem várt menstruáció előtt, ezeket "produkáltam" is.

Nagyon megijedtem magamtól, eldöntöttem, hogy nem fogok ezekre figyelni, és aztán amikor + lett a teszt, akkor visszamenőleg egy-két dologra rájöttem, hogy azok azért megvoltak.

második

2016. ápr. 17. 18:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom, lehet jogy pszihés, de én akkor sem hiszem. A fejem napi szinten fáj és el tudom dönteni hogy mikor miért, ha húlyén is hangzik. Másom sosem szokott fájni kivéve mensi görcs. Persze ezt általánosan értem.

Mert, Fájjon bármim csak egy kicsit is azt egyből észre veszem, még ha elhanyaholható akkor is. Hosszátenném hogy ennek ellenére nagyonnagy a fájdalomküszönöm.

Fájjon bármiért bisztos vagyok benne hogy fáj és nem azért mert annyira akarom stb. Napokig nem nem gondoltam rá és akkor kezdtem el érezni.

2016. ápr. 17. 21:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat a bunkó vagyok. "Csak nem arra vagyok kívancsi" hogy pszihés vagy sem, hanem ha nem a baba akkor esetleg mi?
2016. ápr. 17. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!