Szerintetek lehetek terhes?
Ciklusom 26-29 naposak. rogton menzesz utan voltunk egyutt 6.es 7. Ciklusnapon. Pár napja megjön érzésem van es különösen a jobb oldali petefeszkem neha fajdogal. Előfordult a napokban emelyges is.. tudom h a pé normal esetben ciklus felénél van, de mégis érzem a tüneteket.
Esetleg aki 23.a körül nem várja irhatna h miket észlel magán :) ja es a reggeli hő 36,9
En sem értem mit hurrog .. Minek válaszoltál vagy minek mentél rá egyáltalán a kérdésre ? Ezt élvezed?
Ha nem vagy meddő es mindig rendszeres a cikluson akkor persze h van esély :)
A hő mindig fent marad es menzesz napján leesik addig hiába figyeled :) ha nem esik le aznap amikor meg kellene jönnie akkor kezdhetsz de csak kezdhetsz nagyon távolról örülni ha késik 3-4napot es a hó fent marad akkor tesztelj ami Valószínű pozitív lesz
Remelem hogy segítettem :)
Szia! Én 20-22-re nem várom. 8-án volt pozi ovu tesztem együtt is voltunk. Nekem az ég világon semmi tünetem nincs. :(
Talán annyi, ha aludni kellene egész nap azt sem bánnám. Illetve nagyon bő folyásom van. (Nem fertőzés)
Ma teszteltem egy negatívat :( tudom, hogy korai volt azaz remélem.
Te kedves kérdező mikor tesztelsz? Megy a drukk
És a mai hőm 37,3
És Edina vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!