Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen szeretkezésgyakoriságga...

Milyen szeretkezésgyakorisággal sikerült elérnetek a leggyorsabb teherbe esést?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 15. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Mensi hetén 1x gyorsan, kapkodva. :) Amikor "rágyúrtunk" és csináltuk mint a doxaóra akkor nem sikerült.
2016. ápr. 15. 16:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi 5 evig probalkoztunk, amikor vegre összejött, abban a honapban konkretan 2x voltunk együtt, a ciklus elsö es 3. heteben... Elötte az evek alatt probaltunk sokfelet, altalaban a peteeres heteben naponta vagy ketnaponta együtt voltunk, de sosem sikerült.
2016. ápr. 15. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Eddig 3x voltam terhes. Alapbol eleg aktivak vagyunk, tehat nem volt "praktika", csak egyutt voltunk, amikor jol esett, tulajdonkeppen naponta.

Az utolso terhessegemnel epp egy nyugisabb idoszak volt, de akkor is egyutt voltunk tobbszor hetente.

2016. ápr. 15. 17:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak amikor jolesett. 2-3 naponta talan. Első hónapban osszejott. Nem gorcsoltunk ra, talan ez is segitett.
2016. ápr. 15. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem védekeztünk, egyszer kb az ovu környékén,egyszer a mensi előtt 4 nappal,a nagyobb 5 éves a kicsivrl 25 hetes vagyok.
2016. ápr. 15. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor mar nagyon akartuk nem csak így voltunk vele h nem baj ha jön akkor mar csak két naponta szxeltunk es nem minden nap

Aztán rá 2 hónapra sikerült

Összesen 6 hónap alatt , elvileg 8 hónap az átlag ha teljesen oké minden !:)

2016. ápr. 15. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
En ovutesztet hasznaltam. Kellett egy par honap mire kitapasztaltam h hogy mukodik a szervezetem:) januar ota probalkozunk, marciusban jott meg utoljara, most 5 hetes multam, a pozitiv ovuteszt napjan, es elotte nap voltunk egyutt, a negativ napon mar nem. Ebbol a 2 egyuttlet vmelyikebol sikerult:) azon a heten nem is tudTunk tobbet egyutt lenni mert sokat dolgozunk, ezert mentunk biztosra a teszttel. Mar a 11.dpon halvany pozitiv volt a tesztem:)
2016. ápr. 16. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!