Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik teát javasolnátok?

Melyik teát javasolnátok?

Figyelt kérdés

Hónapok óta próbálkozunk sikertelenül, most gondoltam rásegítenék. Olvastam a barátcserje, palástfű, málnalevél teákról, de mindegyik honlapon mást írnak, szóval tanácstalan vagyok, melyiket is igyam.

Nektek mi vált be? Elég csak az egyik, vagy többfélét igyak? Minden megosztott tapasztalatot hálásan fogadok. :)

2016. ápr. 14. 22:30
 1/2 Bella169 ***** válasza:

Barátcserjét nem ittam, arról nem tudok írni.

A málnalevelet a terhesség végén ajánlják, segíti a szülést.

Teherbeeséshez én a cickafark-palástfű kombót ittam.

A ciklus első felében (mensi első napjától-peteérésig) kell inni. Reggel éhgyomorra 1 bögrével. (Utánna még 20-30 percig nem lehet enni). 2-3g teafüvet kell leforrázni (ezért nem jó a filteres, jobb az ömlesztett kiszerelésű). Az elkészítés során fémmel nem érintkezhet. (lehet kapni üres teafiltereket, plusz érdemes beszerezni műanyag kanalat ha nincs)

A ciklus második felében (peteéréstől-mensesig) kell inni. reggel, este 1-1 bögrével. Nem kell éhgyomorra. elkészítés ugyan az mint a cickafarknál.

É mértem mellette az ébredési hőt, így láttam azon is a változást. 3 hónap alatt teljesen rendbetette a ciklusom. Beállt fix hosszúságúra, és a hőgörbém is szabályos lett (elötte jobban hasonlított ekg görbére mint hőgörbére).

Az 5. teázós hónapban, és a petevezeték átfúvást követő ciklusban megfogant a kislányom. Már 8 hónapos mosolygós kismanó.

Sok sikert neked is :)

2016. ápr. 14. 23:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ! :)

Következő ciklusban kipróbálom ezt a kombót, most már peteérés előtt vagyok pár nappal.

Gratulálok a babához! :)

2016. ápr. 15. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!