Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet gond? Lehet ez...

Mi lehet gond? Lehet ez terhesség?

Figyelt kérdés
3napja voltam együtt a parommal nem védekeztünk. Minden hónapba 11-én jön meg! Ma meg is jött, mindig az első két nap kegyelet görcsöles stb és annyira megvan hogy óránként járok tampont cserélni! De most csak ilyen pecsételő vèrzésem van! Lehetséges terhesség? Nem voltam még terhes azért kérdezem!? Csináljak tesztet parnap múlva?
2016. ápr. 11. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
mindenképp várnék egy pár napot a tesztel. Ha a megszokott színű akkor nem valószínű hogy terhes vagy. Általában akiknek terhesen pecsételés van az inkább barnás. De persze vannak kivételek. Ha csak ilyen pecsételés lesz napokig akkor egy tesztet megér.
2016. ápr. 11. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors vâlaszod! Reggel csak ilyen rózsaszin barnàs vâladèk volt aztán raktam tampont és mostmár csak egy két folt de ilyen barnás!
2016. ápr. 11. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért még csak 3 nap telt el az együttlét óta. Várj még a tesztel, mert nem hiszem hogy pontos eredményt kapnál ilyen korán....

Lehet hogy csak feszültebb vagy valamiért....

2016. ápr. 11. 22:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :)
2016. ápr. 11. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Három nap iszonyat keves. A beagyazodas 5-12nap is lehet. Onnantól lehet tesztet csinalni.
2016. ápr. 12. 10:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma ugyanúgy csak ilyen barnás folt!
2016. ápr. 12. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!