Lehetseges hogy terhes vagyok?
1 hete kesik, utanna olvastam az elojeleire.
Sok olyan dolgot talaltam ami egyezik, pl.: mell erzekenyseg, faradsag,szedules, szekrekedes, puffadas,sokszor kivanok edeset.
Meg egy hetet varunk es csinalunk tesztet ha addig nem jon meg!
De lehetseges a pocaklako? Valaki volt hasonlo helyzetben?
Már tesztelhetsz. Még egy hét és ha terhes vagy már érezni fogod. Vagy legalább is nekem így volt. 2 hete késett de, már éreztem és a teszt is egyértelműen kimutatta. Állandó émelygés, ami napról napra erősödik majd 1x-2x hányás, állandó fáradság, szinte egész nap birtam volna aludni. Előtte viszont nagyon fájt a mellem és elkezdett nőni.
Mindeninél más. Nálam ilyenek voltak.
Nem az előző vagyok, de a tünetek mindenkinél mások. Nekem hasi oldalszurka, menstruációs fájdalom volt a nemvárt napján menses nélkül. Aztán lettem aluszékonyabb, lettek érzékenyebbek a melleim de pl én szerencsére kimaradtam a hányásokból, inkább csak émelyegtem.
Mindenkinél más lehet, de ha már késik, érdemes tesztelni, ilyenkor már kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!