1/14 anonim válasza:
Sajnos nem túl jó minőségű a kép, de szerintem ott a második csík.
2/14 A kérdező kommentje:
elnézést a kép minőségéért.viszont szabad szemmel is jól látható. ha szellemcsík lenne akkor az szürke színű lenne?
2016. ápr. 10. 19:35
3/14 anonim válasza:
nem mind1? vársz még egy pár napot-hetet aztán kiderül, előbb utóbb meg úgyis nőni fog a hasad ha terhes vagy -.-
4/14 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű pozitív ☺ gratulálok ☺
5/14 anonim válasza:
Halvány de egyértelműen pozitív.
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :) pénteken voltam orvosnál azt mondta még nem lát semmit :( 2 hét múlva kell visszamennem. Az a baj, hogy azt sem tudom mikor lehetett ovum, mert gyógyszert szedek,2 hete megvolt, de csak 2 napra
2016. ápr. 10. 20:17
7/14 A kérdező kommentje:
Pont ebben a hónapban akartam abbahagyni a tablettát :) szerintetek mikor teszteljek újra?
2016. ápr. 10. 20:22
8/14 anonim válasza:
predictorra ne alapozz, pár nap múlva másfajtával is tesztelj!
9/14 A kérdező kommentje:
sajnos én is olvastam már hogy sok az álpozitív
2016. ápr. 10. 20:31
10/14 anonim válasza:
Nekem pont egy hete volt egy ilyen álpozitív predictor early tesztem :(. De drukkolok, hogy Neked ne legyen az!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!