Terhes vagyok, ma vagyok 4+2 napos. Dokihoz majd 3 het mulva megyek. Mulik a mellfajdalom?
Egy hete vannak szepen erosodo pozitiv tesztjeim, egeszen tegnapig volt eleg intenziv mellfajdalom is, ami mara csokken. Ugye nincs baj? Mellekelem a ma reggeli tesztemet. Es mara csokkent a mellfajdalom ez a mai tesztem
Nem kizárt, nekem is 5 nappal mensi előtt halvány pozi tesztjeim voltak.
4-5. Hétig voltak mellfajasaim, aztán minden más tünettel azóta elmúltak. 7.héten úgy mentem dokihoz, hogy itt aztán kicsi az esély szívhangra... És minden rendben! A doki ki is nevetett majdnemhogy, hogy inkabb örüljek!
Sajnos nehéz ilyenkor nyugtatni valakit. De engem az megnyugtatott amikor 2 nap különbséggel vetettem hcg vért és a duplazodas normalis volt.
Szerdan kellett volna megjonnie, kedden halvany pozi lett, penteken erosebb.
Tegnap meg fajtak a melleim, ma mar semmi, csak a faradtsag maradt meg.
Biztos, h rendben van minden, es nalad is kerdezo. Mondjuk en holnap csinalok tesztet, h erosodik v sem, de kulonben ez mar a sajat hlyesegem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!