Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az x-epil terhessegi teszt...

Az x-epil terhessegi teszt 99%osan kimutatja az eredmenyt?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 9. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha akkor csinálod amikor már késik, nem túl korán, akkor szerintem megbízható!
2016. ápr. 9. 08:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Minden teszt ugyanazon az elven működik, csak vannak érzékenyebbek.

A kimaradt menstruáció után már mindegyik mutatja az eredményt.

Én épp x-epillel teszteltem most legutóbb, az első "késős napon" (29), és nem volt még olyan erős a második csík, mint a kontrollcsík, de egyértelmű volt.

2016. ápr. 9. 08:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyuttlet utan 3 hettel csinaltam..akkor mar biztosan kimutatna, nem?
2016. ápr. 9. 08:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Az attól függ, a ciklus hányadik napján volt az együttlét.

Mikor jön/nem jött meg?

2016. ápr. 9. 09:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendszertelen a menstruaciom sajnos..altalaba 40-50 nap kozonkent szokott megjonni es tegnap lett vna 50 napja ezert is gondoltam h tesztelek...bar mostansag sokat idegeskedtem es lehet h az is kozre jatszott a kesesbe...de tegnap szerencsere mar kezdtem erezni a menstruacio elotti tuneteket (mell es hasfajas)
2016. ápr. 9. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha 40-50naponként jön meg, el kéne menni dokihoz! Ugyanis az nem normális dolog. Lehet hiábavaló a próbálkozás is, amíg nem tudod az okát.

A teszt egyebkent a késéskor mar kiszokta mutatni ha van hcg.

2016. ápr. 9. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Én tavaly egy hétfői napra vártam (nem terveztük a babát) de előtte nap, vasárnap reggel teszteltem (szombaton belém ötlett hirtelen valahonnan, h terhes vagyok, akkor már egy jó hete émelyegtem, nem éreztem jól magam, azt hittem beteg leszek)

Erős pozitív tesztem lett. A kontroll és a tesztcsík egyforma erősségű volt.

2016. ápr. 10. 00:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Jóval elmaradt mensi előtt pozitívat mutatott, többet is csináltam, ahogy haladtam az időben előre, és egyre erősebb lett a második csík.
2016. máj. 18. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!