Missed ab utani 5. heten teherbeeses?
Marcius 2-an volt missed ab.om, 6 hetes terhes voltam. Ra 2 hetre mentem a dokihoz kontrollra es azt mondta minden rendben, a mehszaj teljesen meggyogyult. Megint probalok teherbeesni de pontosan az 5. heten volt pecsetelo verzesem ami csak 1-2 oraig tartott. Azota faj a derekam rendesen, kicsit duzzadtak a melleim es enyhe gorcseim is vannak kb mintha megjonne. Ez most a beagyazodas lehetett? A doki azt is mondta, hogy a kovetkezo mensi joval erosebb lesz. A neten is inkabb arrol szamolnak be az emberek, hogy milyen erosen jott meg az elso mensi mutet utan. A pecseteles utan 2 nappal csinaltam egy gabriel tesztet ami nagyon-nagyon halvanyan pozitiv lett, de lehet, hogy ez meg az elozo terhesseget jelzi?
Ti mit tapasztaltatok ab/missed ab utan? Milyen volt az elso menzeszetek?
Nekem nem volt missed abom,de kívánom,hogy babás legyél! :)
Remelem összejött most ! :))
1-es: mennyire volt kevesebb? Neked is kb 1 napig tartott csak?
2-es: koszonom a jo kivansagokat :) en is remelem
3-as: hat nem tudtunk varni mert nagyon hianyzott a baba, lelkileg nagyon megviselt ez az egesz. Ugy tunt, ha rogton probalkozunk enyhulnek a rossz erzesek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!