Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab utani 5. heten...

Missed ab utani 5. heten teherbeeses?

Figyelt kérdés

Marcius 2-an volt missed ab.om, 6 hetes terhes voltam. Ra 2 hetre mentem a dokihoz kontrollra es azt mondta minden rendben, a mehszaj teljesen meggyogyult. Megint probalok teherbeesni de pontosan az 5. heten volt pecsetelo verzesem ami csak 1-2 oraig tartott. Azota faj a derekam rendesen, kicsit duzzadtak a melleim es enyhe gorcseim is vannak kb mintha megjonne. Ez most a beagyazodas lehetett? A doki azt is mondta, hogy a kovetkezo mensi joval erosebb lesz. A neten is inkabb arrol szamolnak be az emberek, hogy milyen erosen jott meg az elso mensi mutet utan. A pecseteles utan 2 nappal csinaltam egy gabriel tesztet ami nagyon-nagyon halvanyan pozitiv lett, de lehet, hogy ez meg az elozo terhesseget jelzi?

Ti mit tapasztaltatok ab/missed ab utan? Milyen volt az elso menzeszetek?

2016. ápr. 8. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem abortuszom volt, és utána még kevesebb volt a menzeszem.
2016. ápr. 8. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt missed abom,de kívánom,hogy babás legyél! :)

Remelem összejött most ! :))

2016. ápr. 8. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
A hcg hamar kiürül, valszeg ez már a következő, de egy menzeszt nem kellett volna megvárni, hogy a következő babának meglegyen az esélye a normális beágyazódáshoz?
2016. ápr. 8. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:

1-es: mennyire volt kevesebb? Neked is kb 1 napig tartott csak?

2-es: koszonom a jo kivansagokat :) en is remelem

3-as: hat nem tudtunk varni mert nagyon hianyzott a baba, lelkileg nagyon megviselt ez az egesz. Ugy tunt, ha rogton probalkozunk enyhulnek a rossz erzesek...

2016. ápr. 9. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy minimum 3 ciklust érdemes várni azért, hogy a nyálkahártya újra feltudjon épülni. Ha előtte esel teherbe sokkal nagyobb a valószínűsége a vetélésnek. Elég nagy felelőtlenség volt így beválalni, de ne legyen nekem igazam. Amúgy szerintem ez megint terhesség.
2016. ápr. 9. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!