Kisbabát szeretnénk. 3 év után elhagyoma fogamzásgátló tablettát. Mire figyeljek?
Szia!
En 4 eve hagytam abba a tablettat. Ket eve probalkozunk. Nekem a tabletta miatt nincs peteeresem es baj van a sargatest kepzodessel. Ezert most gyogyszert kell szednem hogy rendbe jojjek.
Tudom, hogy nem ilyen valaszra szamitottal. Masok szerencsesebbek es nekik egybol osszejon a baba. Mi nem vagyunk ilyenek. Szerintem ez teljesen egyeni, hogy ki mikor lesz terhes.
Drukkolok nektek, hogy minnel elobb sikeruljon!
Ok. A tanácsaim :D
0. Nődoki, rákszűrés.
1. Ne ess pánikba az első pár negatív teszt után. Rendszeres szexuális élet mellett van 20% a babócára havonta. Nem biztos, hogy elsőre össze fog jönni.
2. Hőgőrbét csinálhatsz, és figyelheted a peteérésed. Én progit használtam (Advanced Woman Calendar), de online is van hasonló, Ciklus.hu, vagy valami ilyesmi.
3. Homeopátiás szerek. Én Mastodynon cseppeket szedtem, mert a nődokim ezt ajánlotta, de sokan innen eskusznek a cickafarkfű, meg palástfű teára. Olvass utána
4. Ha eltelt pár hónap, nődoki, és ő tudja az első pontban említett 20%ot mindenféle hormontartalmú dolgokkal (Closty (nekem volt peteérésem, mégis kaptam, első hónap után össze is jött a babó)) turbózni.
Sok szerencsét, kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!