Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4nap gyenge mensi, aztán 4nap...

4nap gyenge mensi, aztán 4nap barnázás mitől lehet?

Figyelt kérdés
4napig volt meg a mensim,az is elég furin... Hol barnáztam közbe,hol rózsaszínes volt,sokszor inkább csak olyan,mintha nagyobb mennyiségű folyásom lenne...a második nap kicsit beindult,de a harmadik napra megint gyengült,a negyedik napra pedig már épphogy valami,aztán 4napig barnáztam.Nagyon kicsi mennyiségben,de a tisztaságin mindig volt egy kis folt,illetve mikor pisilés után megtöröltem! Ha higiéniai okokból nem kellett volna betétet cserélni, nagyjából 4betéttel ki is húztam volna végig! Mensi görcseim se voltak,végig csak szurkált a hasam alul.Szerintetek ez mitől lehet? Ráálltunk a tesóra,de félek,nehogy baj legyen odabent.
2016. ápr. 6. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy ez csak egy ilyen hónap volt..
2016. ápr. 6. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
A baba-projekten való izgulás sok nő hormonháztartását felborítja.
2016. ápr. 6. 11:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csak annyi a baj,hogy izgulok? Mondjuk ez benne lehet,mert tényleg nagyon szeretném,ha hamar sikerülne...
2016. ápr. 6. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!