Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Down szindrómás baba után...

Down szindrómás baba után egészséges baba? Bár az orvosom váltig állítja, hogy ez egy véletlen baleset, h babám Down szindrómás volt, Én mégis tartok tőle, mi lesz ha újra próbálkozunk! Ha valakinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem!

Figyelt kérdés
(2015. október 21-én szültem meg 20 hetesen a babám , A genetikus dr. nő részletesen elmondta hogy ez mivel jár(szervi bajok stb.) így terhesség megszakítás mellett döntöttünk ami nagyon nehéz döntés volt, mert az első babánk , és nagyon vártuk)
2016. ápr. 6. 09:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem a kisfiam down szindromás volt....több betegséggel,kilenc napig élt...és utánna jött a szép teljesen egézséges kislànyom(két éves)
2016. ápr. 21. 12:21
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon sajnálom ami veled történt! :(

Bízz az orvosodban,nem ismétlődhet meg még egyszer!

...azt viszont nem értem miért nem mutatták meg, miért nem búcsúzhattál el tőle :(

Törvény adta jogod, ilyet nem tehetnek! :( El is temethetted volna....

...és tudom, most sokan azt írják, hogy ez nem így van, pedig DE!!!!

Akár a 8 hetes magzatodat is eltemetheted, ha akarod...csak sokan nem tudják :( :(

2016. ápr. 21. 21:21
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Kedves Edit,szerinted ezzel mit segítesz szegény kérdezőnek, hogy azt szajkózod neki,hogy lehet egészséges volt a babája???és még rá is kontrázol, hogy de az ismerősödnek is a magzatvízből nézték..... Ez így elég gusztustalan bicskanyitogató viselkedés, főleg egy kismamától, aki szintén átélte a rémálmot.tudod vannak helyzetek,amikor jobb csöndben maradni.

Kedves kérdező.nagyon kicsi az esély, hogy ismét megismétlődjön.nézd meg,hogy ahol van dawn szindrómás gyerek, ott abban a családban is általában vannak testvérei,és nem igen van olyan család, ahol több gyerek is beteg lett. Mostmár makk egészséges babád fog születni, hidd el. Sok sikert!!

2016. ápr. 22. 10:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a biztató válaszokat!! :)
2016. ápr. 26. 10:09
 15/18 anonim ***** válasza:
45%

Szia! Én 3 gyermekes anyuka vagyok, a kislányom down szindrómás. A kisfiam pedig makk egészséges! Az orvosom szerint szintén véletlen lett downos. Hát látszik rajta azért, nem tagadom, szemüvege persze van, de ha jobban megismer valaki egy ilyen gyermeket, észreveszi, hogy ugyanúgy lehet okos, értelmes, vicces, kedves. Persze több foglalkozást igényel, de én nem bánom hogy megtartottuk a lányomat. Azóta 3. gyerkőcöm is kislány, ő is egészséges. A downos csajszim párszor fordítva ír le pár betűt, de HIHETETLEN mi módon mennyi szeretetet tud adni, és őbelé mennyi szeretet férkőzik. Könnyedén feltalálja magát.

Üdv: Háromgyermekes, down szindrómás csajszi anyuja

2016. máj. 3. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:

15. válaszoló vagyok, illetve ezekről a csatikról néztem videókat ilyen gyerekekről, lehet hogy valaki ismeri őket, Szirka és Adél

https://www.youtube.com/user/tarkabab

https://www.youtube.com/user/pomogacs06

2016. máj. 3. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy down szindrómás bátyám és 3an vagyunk testvérek, anyu azt mondta h az orvosok azt állítják, hogy kb semmi esély h ez megismétlődik. Nagyon sajnálom a babát:(
2016. jún. 1. 09:21
 18/18 Hencsi005 válasza:
100%
Szia nekem is meg kelett szakìtani a terhessèget 19 ès 6 naposan oligodramnia miatt magzatvizhìany ès vese rendelenessèg miatt.Nekem is azt momdtak nem valòszinü hogy ùjra megtörtènik.Èn is szeretnèk babàt hidd el èn is fèlek.Eg rèmalom volt igy szülni.
2016. szept. 9. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!