Szexuális együttlét után, hány nap a beágyazódásig?
Huha most egy gyors számolást csináltam bocsi ha tévedek!14 nap a beágyazódás és ha 6 hetes voltál akkor február 5-7re tippeltem!
Bocsi mindenkitől ha nem jól számoltam nem kell lecseszni!
Hát én már teljesen bele vagyok keveredve,annyit olvasgattam utána,valahol azt írják,hogy amikor 6 hetes vagyok akkor igazábol még csak 4,ez néha olyan magas :D
azért köszi a választ :)
Igen az utolsó menstruációm első napja február 12.
A dokim azt mondta,hogy 12-14.-e körül volt a megfoganás,és hogy teljesen egyezik a menstruáciomhoz.
Viszont mind a három hétvégén együtt voltunk,péntek,szombat és vasárnap is.
Ezt a két hetes terhességet nem értem igazán :)
Ha február 12-én volt az első nap, akkor viszont a foganás, ha normális ciklusról beszélünk, az február 26-27 körül lehetett, illetve, ha közben megérett egy "kóbor"pete :)
A két hetet arra értettem, hogy amikor egy petesejt megtermékenyül pl. 26.-án, akkor aznap már két hetes terhes vagy, tehát a megtermékenyülés után, ha 2 héttel mikor meg kellene betegedned, nem jön meg, akkor már 4 hetes terhességről beszélünk (remélem érthetően írtam le) :D
Igen,teljesen érthető volt. Köszönöm szépen :)
Viszon a ciklusom az hosszú,az 35 napos. Mindig 28 napot számoltam ki,de végül még egy hetet rá kellett adni,és akkor jött meg pontosan egy héttel később. Ezért bonyolult nekem ez az egész. :))
Tehát akkor február 21.én foganhatott ?! :)
Akkor az a januári aktus kizárt lehet,ugye?
Egyébként köszönöm nektek a válaszokat,egyre érthetőbbé kezd válni az egész dolog a számomra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!