Attól, hogy emelkedik a hő, biztos, hogy megvolt az ovuláció a leesős napon?
Csak példaként. Még nem vezetek hőt,csak érdeklődöm a témában.
Pl:
5.cn:36.4
6.cn:36.6
7.cn:36.5
8.cn:36.5
9.cn:36.4
10.cn:36.6
11.cn:36.4
12.cn:36.4 (pozitív ovu teszt)
13.cn:36.6
Erre gondolok,hogy pl ha a 12.cn-os 36.4 a hő de másnapra a 13.cn-on már 36.6 akkor megvolt az ovuláció,ha az ovu teszt a 12.cn-on pozitív?
Van egy szabadnapom,férjem dolgozik:( úgyhogy picit tanulmányozom a hőmérőzést,de most ennél a példánál elakadtam. A 13.cn-on a hő bár elkezdett emelkedni,de kb még mindíg az alaphő körül mozog és a 36,6 az egész ciklus első felében megtalálható.
Ha a 13.cn-on pl 36.8-37 lenne a hő,akkor lett volna meg az ovu a 12.cn-on nem? Tudnátok segíteni nekem? :)
Úgy tudom, egy nap emelkedésből még nem lehet következtetni! Több napig emelkednie kell, vagy magasan kell maradnia, akkor volt meg. Nekem viszont nem egyből ugrott fel, (de akkor volt a pé amikor behúzta), és pár napig nekem is az alaphő körül maradt, aztán emelkedett. Görbe:
Hogy áll azóta a hőd?
Igen, az előttem szólók jól írták, ovutól a mensiig fent kell maradnia, nem csak egy napi értéket kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!