Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Attól, hogy emelkedik a hő,...

Attól, hogy emelkedik a hő, biztos, hogy megvolt az ovuláció a leesős napon?

Figyelt kérdés

Csak példaként. Még nem vezetek hőt,csak érdeklődöm a témában.

Pl:

5.cn:36.4

6.cn:36.6

7.cn:36.5

8.cn:36.5

9.cn:36.4

10.cn:36.6

11.cn:36.4

12.cn:36.4 (pozitív ovu teszt)

13.cn:36.6

Erre gondolok,hogy pl ha a 12.cn-os 36.4 a hő de másnapra a 13.cn-on már 36.6 akkor megvolt az ovuláció,ha az ovu teszt a 12.cn-on pozitív?

Van egy szabadnapom,férjem dolgozik:( úgyhogy picit tanulmányozom a hőmérőzést,de most ennél a példánál elakadtam. A 13.cn-on a hő bár elkezdett emelkedni,de kb még mindíg az alaphő körül mozog és a 36,6 az egész ciklus első felében megtalálható.

Ha a 13.cn-on pl 36.8-37 lenne a hő,akkor lett volna meg az ovu a 12.cn-on nem? Tudnátok segíteni nekem? :)

2016. ápr. 1. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, egy nap emelkedésből még nem lehet következtetni! Több napig emelkednie kell, vagy magasan kell maradnia, akkor volt meg. Nekem viszont nem egyből ugrott fel, (de akkor volt a pé amikor behúzta), és pár napig nekem is az alaphő körül maradt, aztán emelkedett. Görbe:

[link]

2016. ápr. 1. 08:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Kimaradt,hogy szóval simán meglehet így is az ovu, ha nem ugrik másnap egyből magasra! Nem törvényszerű. Ha a napokban még feljebb kúszik, és fenn marad,akkor megvolt.
2016. ápr. 1. 09:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem már. Több napot kell figyelembe venni ovu után. Gratulálok a babához:)
2016. ápr. 1. 09:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :))
2016. ápr. 1. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Hogy áll azóta a hőd?

Igen, az előttem szólók jól írták, ovutól a mensiig fent kell maradnia, nem csak egy napi értéket kell nézni.

2016. ápr. 13. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!