Most kezdünk bele a babprojektbe a párommal! Szedjek valamilyen vitamint?! Már van egy 6 éves kisfiam!
Folsavat mindenkepp erdemes, de a magzatvedo sem art akkor sem, ha mar addig is szeded, mig teherbe esel.
De a folsavnak epp elotte van jelentosege, marmint eleg nehezen toltodik fel es epp a megtermekenyulest koveto hetekben lenne a legfontosabb, hogy eleg legyen belole a szervezetedben.
Folsavat és sima multivitamint szedtem. Mióta terhes vagyok, a 12. hétig folsav, gravida. A folsavat már elhagytam,most úgy szedem, hogy egyik nap gravida, másik nap magnézium, kalcium, d3 kombó.
14+5 hkm
Köszönöm a válaszokat! Akkor elkezdem szedni a folsavat!
De ilyen hogy elevitet ezt nem kell ugye?
Kelleni nem kell, de artani sem art, ez egyeni dontes.
En alapban szedek multivitamint, igy amikor babat terveztunk, akkor attertem terhesvitaminra, mert anyagilag mindegy volt, hogy melyiket veszem. De amellett pluszban folsavat nem is szedtem az elso ket gyereknel, csak a harmadik terhessegem elott, mert a doki javasolta pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!