A málnalevéltea és a palástfű tea tényleg segíthet teherbe esni?
Szia..en is hallottam rola es meg azt is, hogy tenyleg hasznos lehet.
Ajanlom neked a Hoxa.hu portalt ahol a "babat tervezunk" forumokban barki elmondja tapasztalatait ...sokan dicserik amugy ezt a teakombinaciot.
Szeritnem a teherbeesés legjobb elősegítője, ha nem akarjuk annyira görcsösen-bár gondolom, ezt már hallottad elégszer.
Nekem azt mondták, nem lehet babám, ezért nem is védekeztünk, nem is gondoltunk rá, mert úgysem lehet, és 3 hónap alatt teherbe estem.
Próbálj meg nem annyira akarni, nem annyit rá gondolni, csak élni az életet és élvezni.
Bocsánat, a tea hatását tényleg nem ismerem, lehet, hogy vannak valós hatásai, főleg ha hiszel benne:-)
Sok sikert, drukkolunk:-)
Az én tapasztatalatom ezekkel a teákkal:
2 évig próbálkoztunk babával, végül lombik program segítségével fogant meg a kislányom.
6 hónapos volt, mikor a szoptatás után megjött az első menzeszem. Mivel elég össze-vissza volt még a ciklusom, ciklus rendezésre kezdtem el teázni, és legnagyobb meglepetésemre az első gyógyteás ciklus végén pozitívat teszteltem.
Sajnos 8 hetesen missed ab lett a vége, üres petezsák miatt, de ha azt nézem hogy orvosilag igazoltan alig-alig volt esélyünk spontán babára, akkor azt kell hinnem a teák tényleg segítettek.
Most megint iszom a málnalevél/palástfű teákat, és várom, hátha újra megtörténik a csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!