Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet tojásfehérjés,...

Mitől lehet tojásfehérjés, nyúlós folyás?

Figyelt kérdés

Ilyet még nem tapasztaltam magamon, pedig figyelem a testem és magam, mivel szeretnénk babát.

Reggel ébredéskor 36,8 volt a hőm, úgyhogy peteérés miatt nem lehet(ugyanis úgy tudom, hogy pé-kor van ilyen nyúlós tojásfehérjés váladék).

Akkor most mitől van ilyen folyásom???

Szombaton kellene megjönnie, ma vagyok a ciklusom 23.napján.

A ciklusom 15.napján volt pé(legalábbis akkor éreztem a fájdalmat és a hőm szerint is)és akkor nem volt iylen váladék.

Esetleg terhességre utalhat ez a folyás??

Vagy beágyazódás, vagy ilyesmi?Megvárom a hétvégét, hogy megjön-e, de ez a váladék izé összezavar.

2007. nov. 12. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Ha a váladék színe sárgás, barnás, zöldes lesz, akkor mindenképp menj orvoshoz. Ilyenkor általában a szaga is megváltozik, és ez fertőzésre utal, még akkor is, ha nincs esetleg tüneted.

Remélem nem lesz gond, de én javaslom az orvosi vizsgálatot.

2007. nov. 12. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én is úgy tudom, hogy ez a váladék peteéréskor szokott lenni. Nálam a beágyazodásnál barnás váladék volt de az is minimális.
2007. nov. 12. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is így van minden hónapban, de az okát nem tudom, lehet nem utal semmire.
2007. nov. 13. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!