Lehet, hogy jön a baba?
Figyelt kérdés
Párommal az utolsó menstruációm harmadik napján együtt voltunk (védekezés nélkül), majd rá egy napra el is múlt a menstruációm, pedig hosszabb ideig szokott tartani. Ezt követően még kétszer voltunk együtt védekezés nélkül, egyszer a ciklus hetedik napján, egyszer pedig a nyolcadikon. Jövőhéten kedden, vagy szerdán kellene(?) megjönnie. Pár napja érzékenyebbek a melleim, sőt, picit teltebbek is, többet kell pisilnem, többször fáj a fejem, néha alhasi fájdalmaim is vannak és puffadt a hasam. Tudom, hogy ez lehet pms vagy felfázás is, de van rá esély, hogy baba legyen a dologban?2016. márc. 29. 10:41
1/36 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy előtte szinte csak 2-3 naponta tudtam wc-re menni, most viszont naponta többször is megy a hasam is.
2016. márc. 29. 10:46
2/36 anonim válasza:
Senki nem lát beléd. Az esély ott van, mivel védekezés nélkül voltatok együtt. Ha majd késik, vegyél tesztet.
3/36 anonim válasza:
Ha a kuki bejön a mufflonba előbb utóbb mást is hagy ott bent :D
4/36 A kérdező kommentje:
Most pont ez a kérdés, hogy előbb vagy utóbb lesz e..:)
Ezt a senki sem lát belém témát pedig nem értem, normálisan tettem fel a kérdést, bőven elég lett volna rá annyi akkor, hogy "esélyes..."
2016. márc. 29. 11:05
5/36 anonim válasza:
Persze, lehetsz terhes, bár szerintem korai tüneteket érezned még...tesztelj, a 8. ciklusnap +14 napon, akkor már szinte biztosan mutatja a teszt, ha terhes vagy. (ha jól értem, akkor voltatok együtt utoljára...)
6/36 anonim válasza:
Senki nem tudja megmondani, h elobb vagy utobb lesz e baba es ez, pont azert van, amit mar valaki irt is, mi nem latunk beled...
De nem a legeselyesebb napokon voltatok egyutt, plusz koriaik meg azok a tunetek, de ettol meg lehet baba, ha kesik tesztelj, ennyi, ennel pontosabb valaszt nem tud senki adni a kerdesedre, hiaba tetted fel normalisan...
Csak ezt nem ertem, h ezt magadtol fejtorest okozott volna kitalani??
7/36 A kérdező kommentje:
Igen, jól értetted! Külön köszönöm a normális választ! Kíváncsian várok egyelőre
2016. márc. 29. 12:06
8/36 A kérdező kommentje:
Magamtól is tudom, hogy amennyiben késik tesztelnem kell, nem tudom miért kell (számomra) lekezelően válaszolni ettől független. Én megértem, hogy senki nem lát belém, nagyon jól tudom, hogy a legbiztosabb a kimaradó/késő menzesz, csupán szerettem volna megtudni, hogy van e valaki, aki hasonlóan esett teherbe, illetve, hogy van e esély egy picire.
2016. márc. 29. 12:10
9/36 anonim válasza:
Kb nekem is ugyan ezek voltak csak én lázas is voltam meg felfazas stb! Azt hittük az miatt késik és mikor mar nőgyógyász hoz mentem mar 11hetes voltam.
10/36 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Mikorra várjátok a picit?:)
Jut eszembe, azt is elfelejtettem hozzátenni, hogy 21 napos a ciklusom
2016. márc. 29. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!