PMS, vagy terhesség lehet inkább?
Figyelt kérdés
Holnapra nem vàrom. 5 napja majd leszakad a mellem, a mellbimb ég, sötétebb a megszokottnàl. Hasszúrka van pàr napja és a refluxom is sokkal durvàbb 2 napja (nem tartottam ünnepi nagykajàlàst). Fura, a mellem szokott fàjni mensi előtt, de nem így és ennyire. Tegnap durva spontàn hànyingerem volt ébredés utàn. Volt valaki így babásan? Nagyon korainak gondolom a tüneteket.2016. márc. 29. 06:29
1/11 anonim válasza:
Lehet baba. Én már tesztelnék. :) Nekem is van már hányinger jó pár napja és tegnapra nem vártam. De a tesztem is pozitív már jó pár napja.
2/11 anonim válasza:
Két nappal a mensi időpontja előtt már nekem kimutatta a teszt a terhességet, halvány volt a csík, de ott volt.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Szombaton màr teszteltem egy Intimeddel, de az teljesen negatív volt. Ma délutàn màr tesztelhetnék érzékenyebb teszttel? Milyet vegyek? DM és gyógyszertàr elérhető nekem. Ma reggel éreztem mensi-szerű görcsöket, de totàl semmi nem jött eddig, a görcs is elmúlt, csak feszülést/szúrkàlást érzek.
2016. márc. 29. 09:28
4/11 anonim válasza:
Én most csináltam pár tesztet, és tapasztalatból írom, hogy az intimed később lesz pozi! Rossman nincs?? Az ottani facelle tesztek a legjobbak! Hiába 25-ös érzékenység van ráírva, jóval érzékenyebb!
5/11 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos. :( DM-ben làttam intimed, x-epil és Clearblue teszteket biztosan. Van még 2-3 féle. Ezek közül melyik lenne jó?
2016. márc. 29. 11:08
6/11 A kérdező kommentje:
Esetleg patikàban kapható 10-es érzékenységű teszt?
2016. márc. 29. 11:08
7/11 anonim válasza:
Kapható, csak eleg draga. En a netrol szoktam rendelni. Első babanal anno xepilt vettem, az kb 2. nappal nemvart utan mutatta a pozit.
8/11 A kérdező kommentje:
A délutàni x-epil és Predictor early... Hihetek neki? Atya ég!!! :)))
2016. márc. 29. 16:58
9/11 anonim válasza:
Gratulálok!! Gyönyörű pozitív tesztek!!! :)))
10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :)
2016. márc. 29. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!