Lehet e álpozitiv a clearblue teszt?
Toltsd mar fel kerlek. Mert en eleg sok
Clear blue tesztet megcsinaltam de sajnos mind negativ lett. Es egyszer nem jott meg 10 napig, de egy negyed annyiba kerulo tesztet vettem es pozitiv lett. De sose gondoltam h a clearblue lehet a rossz.
Nekem ez a fajta sohasem volt alpozitiv. Volt, hogy negativ lett, akkor nem is voltam terhes, de amikor pozitiv lett (akar halvanyan is), akkor baba volt a dologban.
Legutobb en is mensi elott 4 nappal, raadasul delutan hasznaltam, gyenge volt, de pozitiv. A nem vart napjan teszteltem vele legkozelebb, akkor teljesen eros volt mar.
Szeritnem ha tenyleg pozitivnak latod, akkor terhes vagy, de varj 2 napot az ujabb teszttel.
Elhasznaltam pár tesztet sajnos. Tehat tapasztalatbólmondom a clearblue sosem tévedett! Volt nagyon halvány vonalasom belőle és igaza lett 😊
Egy teszt ha időben jön ki barmilyen halványan is es nincs elazva csak hcgre reagál. De ismételj mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!