Elképzelhető, hogy most végre sikerült vagy ez inkább mensi jelei?
Figyelt kérdés
Úgy érzem most sikerült teherbe esnem. Jeleket még nem észlelek magamon, csak annyit, hogy kicsit fájnak a mellbimbóim, székrekedésem, puffadásom és fehér tojásfehérje szerű folyásom van. Az összes létező kalkulátort megnéztem és mind ugyanazt mutatta. Együtt is voltunk abban az időben: 6-11-ig. Csupán a 9-ét és a 12-ét hagytuk ki. Egyébként 25-re nem várom. :) Bizakodó vagyok és ha netalántán nem sikerülne megint, akkor sem adom fel!2008. szept. 21. 21:33
1/7 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtetem leírni, hogy enyhén szurkál a hasam alja.
2008. szept. 21. 21:47
2/7 anonim válasza:
Szimpatikus vagy :-) Remélem sikerült Neked, azt mondják, hogy van egy ilyen megérzés, hogy valami történik, valami más, vagy csupán annyi, hogy nincs egyedül az ember. Majd írd meg hogy mi a helyzet. Nekem valamikor 8 nap múlva kellene megjönnie, de nem érzek semmi különöset.
3/7 anonim válasza:
Jaj én nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön, kérlek üzenj, hogy mi a helyzet! Sok sikert!
4/7 anonim válasza:
de jó Neked :) remélem tényleg sikerült!!! és remélem a férjed/élettársad is minimum ennyire örül a babának mint Te :) Hány éves vagy amugy? :)
5/7 anonim válasza:
Szia!lehetséges,hogy áldott állapotban vagy!
Jelek megvannak,remélem sikerült!
28 hetes kismami
7/7 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, és úgy gondolom, hogy elég érett ahhoz hogy gyermekünk legyem, a párom 25, mondjuk ő egy kicsit még fél, hogy minden okés legyen. Mindenkinek köszönöm a választ és mindenkinek boldog babavárást!
2008. szept. 22. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!