Akiknek ikrei lettek, vagy ikreket vár, mikor lett pozitív és milyen erősen a terhességi teszt? Tünetei is hamarabb voltak?
Nem volt idő előtt pozitív tesztem, nem voltak korai extra tüneteim, és egyszer sem émelyegtem.
Várhatsz ikreket, de az általad felsorolt dolgok nem jelentenek semmit.
Köszi! :) Kíváncsi vagyok! Itt egy másik kép, nappali flnyben már jobb! :)
egyáltalán nem mérvadó :)
nekünk semmilyen ágról nincs ikerterhesség a családban. mégis volt 3 ikerterhességnek induló terhességem. de az sem mindegy,hogy milyen ütemben választódik ki a hcg a szervezetedben.
ez egy 10dpo-s délutáni tesztem,és csak egy baba van aki 27 hetes most a pocakban :) :
annyi,hogy az ikrekkel már 7 dpo körül pozitív volt jól láthatóan a teszt, de tünetem az 5.hétig nagyon nem volt.
Neked is gratula :)
Mikor mindig mondták, hogy két petezsák -illetve volt egyszer 3 is -van azon reménykedtem, hogy egy maradjon :) én nem szerettem volna ikreket. tudom van jó oldala is,meg milyen jó,de nekem elég egy is :D ő lesz most a 2. gyerkőcünk.
Semmilyen tünetem nem volt, csak a kimaradt mensi után kezdődött a mellfeszülés, de ennyi.
A késés napján teszteltem, de kérdéses volt az eredmény, és csak a harmadik napon lett pozitív.
Ebből a terhességből egypetéjű ikrek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!